Skytedrama hos «Lost»-stjerne

- Minst ett skudd ble avfyrt.

DRAMATISK: Det ble avfyrt skudd utenfor Malcolm David Kelleys hjem i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
DRAMATISK: Det ble avfyrt skudd utenfor Malcolm David Kelleys hjem i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: På TV-skjermen har vi sett han blant våpen og ondskap, men fredag ble det hele til virkelighet for Malcolm David Kelley (17), som spilte rollen som Walt i den populære TV-serien «Lost».

I 17-åringens hjem i Los Angeles, oppdaget nemlig skuespilleren en innbruddstyv, og ringte politiet. Det melder nettstedet TMZ.com.

Nettstedet skriver at skurken først forsøkte å banke på. Da det ikke var noen som åpnet, prøvde tyven å bryte seg inn i boligen.

Da politiet ankom stedet, prøvde innbruddstyven å flykte. Betjentene trakk pistoler, og minst ett skudd skal ha blitt avfyrt, men ingen ble skadet.

- Malcolm og hans familie er takknemlig for at det ikke var noen som kom til skade under dagens hendelse. Det var en skremmende opplevelse, og familien arbeider tett med myndighetene. De er glade for politiets raske innsats, forteller skuespillerens talsperson til TMZ.

Og for ordens skyld, innbruddstyven ble fanget og arrestert.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raser mot sex-beskyldningene