Skyldte 35 millioner da hun døde

Den avdøde motedesigneren L'Wren Scott nektet å ta imot finansiell hjelp fra kjæresten Mick Jagger.

SEOGHØR.NO: Mandag ble Mick Jaggers kjæreste L'Wren Scott (49) funnet død. Det var hennes assistent som fant henne i leiligheten hennes i New York og selv om det ikke ble funnet noe avskjedsbrev tyder alt på at L'Wren tok sitt eget liv.

I TRØBBEL: L'Wren Scott var flere titalls millioner kroner i gjeld da hun ble funnet død i sin leilighet mandag. Kjæresten Mick Jagger er knust etter hennes tragiske bortgang.  Foto: Stella Pictures
I TRØBBEL: L'Wren Scott var flere titalls millioner kroner i gjeld da hun ble funnet død i sin leilighet mandag. Kjæresten Mick Jagger er knust etter hennes tragiske bortgang. Foto: Stella Pictures Vis mer

Scott var en anerkjent motedesigner og storheter som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og presidentfruen Michelle Obama har alle lagt sin elsk på hennes designantrekk.

Se L'Wrens siste intervju i videoen over.

Fasaden var glitter og glamour som motedesigner og kjæresten til verdens største rockeidol, men L'Wren var i virkeligheten helt blakk og firmaet hennes var i ferd med å gå under.

I ferd med å gå konkurs

Ifølge nettsiden Contactmusic skyldte Scott 35 millioner kroner og samarbeidspartnerne var i ferd med å trekke seg fra avtaler med firmaet hennes LS Fashion LTD. Firmaet skal ha tapt penger i rekordfart og i januar måtte Scott avlyse sin visning under moteuken i London.

- L’Wren hadde mange finansielle problemer. Hun kunne ikke betale de ansatte og det hadde foregått lenge, sier en kilde til Daily Mail.

Mens klærne hennes var populære blant kjendiseliten, var det ingen kommersiell suksess.

- Hun ville så sårt at alt skulle være en suksess. Det var en stor byrde for henne og hun kviet seg for å feile.

Ville ikke be om hjelp

Mangemillionær Mick Jagger kunne lett kommet til redningen, men L’Wren skal ha vært for stolt til å spørre om hjelp.

KONKURS: Scotts designfirma LS Fashion var i ferd med å gå konkurs, men hun skal ha vært for stolt til å be Jagger om hjelp. Foto: Stella Pictures
KONKURS: Scotts designfirma LS Fashion var i ferd med å gå konkurs, men hun skal ha vært for stolt til å be Jagger om hjelp. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alle lurte på hvorfor hun ikke ba Mick om hjelp, men det gjorde hun ikke. Det var en tragisk situasjon og hun holdt det hemmelig fra alle.

Mick Jagger, som for tiden er i Australia, er i sorg over den tragiske nyheten om kjærestens dødsfall:

- Han er fullstendig knust og i sjokk, sier en talsmann av 70-åringen ifølge UsMagazine.

Venner av paret skal være i sjokk etter nyheten om dødsfallet.

- Alle som kjenner L’Wren og Mick er i sjokk. Ingen av dem drikker eller tar narkotika, og de så alltid forelsket ut. Det var ingen tegn på problemer i forholdet deres.

Mick Jagger spiste på en eksklusiv restaurant i Perth da han fikk overbrakt de tragiske nyhetene og styrtet ut. The Rolling Stones planlagte konsert i Perth er nå avlyst. Det er usikkert om bandets andre konserter i Australia og New Zealand vil gå etter planen.

LES OGSÅ: Jaggers eks-kone kondolerer via Twitter