MANGE BRUDD: Jennifer Lopez åpner opp om at hun befinner seg på et bedre sted i livet nå, enn tidligere. Her med eksene Chris Judd, Sean Combs, Ben Affleck og Marc Anthony. Foto: NTB scanpix
MANGE BRUDD: Jennifer Lopez åpner opp om at hun befinner seg på et bedre sted i livet nå, enn tidligere. Her med eksene Chris Judd, Sean Combs, Ben Affleck og Marc Anthony. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jennifer Lopez:

Skylder på seg selv etter de mislykkede forholdene

Måtte lære å elske seg selv.

Publisert

Skuespiller Jennifer Lopez (49) har vært gjennom flere profilerte brudd, med stjerner som Ben Affleck (46), Marc Anthony (50), Sean «Diddy» Combs (49) og Casper Smart (31).

49-åringen har også vært gift hele tre ganger tidligere med Marc Anthony, Chris Judd (49) og Ojani Noa (44).

Siden 2017 har hun imidlertid slått seg til ro med kjæresten, tidligere baseballstjerne Alex Rodriguez (43), og det kan se ut til at lykken smiler for den vakre 49-åringen.

STRÅLER SAMMEN: Jennifer Lopez fant omsider lykken på ny med kjæresten Alex Rodriguez i 2017. Foto: NTB scanpix
STRÅLER SAMMEN: Jennifer Lopez fant omsider lykken på ny med kjæresten Alex Rodriguez i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Måtte finne seg selv

I et nylig intervju med Harper's Bazaar forteller Jennifer Lopez om den lange veien med brudd før hun fant kjærligheten på ny med Rodriguez.

- For meg har reisen med forhold vært veldig opp og ned. Men det hadde ikke noe å gjøre med noen andre enn meg selv - det handlet om å finne meg selv, forteller Lopez til magasinet, og fortsetter:

- Frem til du lærer å elske deg selv, kan du ikke elske noen andre på en måte som er ren og ekte. Når du har gjort det, kan du ha forhold som er basert på kjærlighet og respekt og som er støttende. Det var en evolusjon som måtte skje for meg. Jeg føler at jeg er på et bedre sted nå.

Selv om stjernen har vært gjennom tre skilsmisser og en rekke brudd har hun aldri gitt opp kjærligheten - eller seg selv.

- Jeg har to fantastiske barn og en bra kjæreste. Jeg har funnet ut av alt og alt er egentlig perfekt. Jeg føler meg stolt over alt jeg har gått gjennom i privatlivet mitt, og jeg er fortsatt full av håp og optimisme. Livet i rampelyset kan være vanskelig til tider, forteller artisten og skuespilleren.

Til tross for at Lopez har blitt tykkhudet gjennom årenes løp, har hun fortsatt ikke noe ønske om å bli nevnt i tabloidaviser.

- Du prøver å gjøre ditt best, men folk svikter deg eller prøver å få deg til å tro at du ikke er en snill person eller at du er en diva. Men jeg tenker bare «hvem snakker dere om?» forteller Lopez.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var Hollywoods hotteste par

Et av de mye omtalte bruddene til 49-åringen var med skuespiller Ben Affleck. Fra 2002 til 2004 var Affleck og Lopez et av Hollywoods største stjernepar. Duoen var på «alles» lepper, og møttes under innspillingen av filmen «Gigli».

Paret forlovet seg raskt og planla at drømmebryllupet skulle finne sted allerede i 2003. Slik gikk det ikke.

Bare få dager før de to etter planen skulle bli rette ektefolk, avlyste de bryllupet på ubestemt tid. Året etter kom sjokknyheten om at de to hadde gått fra hverandre.

KLINTE TIL: Det tidligere paret klinte til på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Det tidligere paret klinte til på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere har det blitt kjent at presset fra mediene var enormt, spesielt etter at det ble kjent at romantiske følelser hadde oppstått mellom de to stjernene.

Affleck har tidligere hevdet at forholdet til Lopez skadet skuespillerkarrieren hans, og de har begge gått videre på hver sin kant - opptil flere ganger.

HET ROMANSE: Ben Affleck og Jennifer Lopez var ikke redde for å vise følelsene sine for hverandre. Her sammen i 2003. Foto: NTB scanpix
HET ROMANSE: Ben Affleck og Jennifer Lopez var ikke redde for å vise følelsene sine for hverandre. Her sammen i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv 14 år etter bruddet, lettet «J-Lo» på sløret i et intervju med InStyle i november, om hvor vanskelig det var å date «Batman»-stjernen.

Som tidligere nevnt er 49-åringen i et forhold med baseball-stjernen Alex Rodriguez, og til tross for at de er favoritter hos paparazzi-fotografene, innrømmet Lopez at det var verre med Ben Affleck.

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsiden av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, eller så var det bare én tredjedel av det som var sant, fortalte hun.

Barna er bestevenner

Heldigvis for Lopez fant hun til slutt lykken med sin kjære Rodriguez og kjærligheten mellom dem - og resten av familien - fortsetter stadig å blomstre.

- Vi elsker hverandre og vi elsker livet vårt sammen. Det spennende med kjærligheten vår er at vi begge er veldig klar over hvor heldige vi er som har funnet hverandre, fortalte skjønnheten i et intervju med People i desember.

Det er ofte vanskelig for barn når foreldre finner nye partnere, og da duoen forelsket seg og innså at de ønsket å satse på hverandre, var det svært viktig at ungene deres skulle føle seg komfortable med forholdet.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (10) fra ekteskapet med Marc Anthony (50), så har Rodriguez døtrene Natasha (14) og Ella (10) med sin eks-kone, Cynthia Scurtis.

Til deres store glede gikk det over all forventning å introdusere dem for hverandre.

- Barna er så fantastiske og åpne for kjærlighet og nye venner, sa Lopez, som både titt og ofte deler koselige bilder og videosnutter fra familielivet med fansen på sosiale medier.

- Jeg var veldig kjærlig mot hans barn og han var utrolig kjærlig og aksepterende ovenfor mine, så de omfavnet hverandre med det samme. De var typisk: «Jeg får en bonusbror og -søster å henge med, og det er kjempegøy».

LES OGSÅ: - Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer