OPPGITT: - Det hadde vært fint om folk hadde litt tro på meg, sier Lindsay til E!.  Foto: All Over Press
OPPGITT: - Det hadde vært fint om folk hadde litt tro på meg, sier Lindsay til E!. Foto: All Over PressVis mer

Skylder på fansen

Lindsay Lohan hevder det er fansen sin skyld at hun er arbeidsledig.

SEHER.NO:  Lindsay Lohan (22) har ikke hatt en ordentlig jobb siden hun var med i filmen "I Know Who Killed Me", som kom ut i 2007. Stjernen legger ikke skjul på at hun virkelig trenger en jobb, og nå kan det virke som om jobben også går foran fansen.

Lohan mener nemlig at det er nettopp fansen sin skyld at hun ikke lenger er ettertraktet på jobbmarkedet.

- Hvis folk bare kunne latt privatlivet mitt være i fred - fordi det er faktisk ikke så interessant - da kunne jeg fått en fantastisk rolle, men alle de syke fansene og bråket er så distraherende, klager hun til E! News.

Lohan, som er mest kjent som partyprinsesse i Hollywood, mener hun har blitt mer voksen, og at hun er klar for litt større utfordringer.

- Fortid er fortid, men jeg vokser og lærer for hver dag som går. Jeg er ikke den samme personen som før, og jeg kommer ikke til å gjøre de samme feiltrinnene, insisterer hun.

Lohan forteller videre at hun drømmer om å være med i Oscar-nominerte filmer og skrive filmmanus, men at det for tiden ser mørkt ut...

- Det hadde vært fint om folk hadde litt tro på meg. Jeg drikker ikke, jeg driver ikke med dop og jeg lyver ikke, forteller Lohan, som har vært på rehab hele tre ganger.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva skjer med  kroppen?