I TRØBBEL: I følge TMZ skal Mary J. Blige skylde over fem millioner i skatt til New Jersey. Dette er langt fra første gangen stjernen er i økonomiske problemer. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: I følge TMZ skal Mary J. Blige skylde over fem millioner i skatt til New Jersey. Dette er langt fra første gangen stjernen er i økonomiske problemer. Foto: All Over PressVis mer

Skylder over fem millioner i skatt

R'n'B-stjernen Mary J. Blige har store pengeproblemer.

SEOGHØR.NO: Artisten Mary J. Blige (42) er i følge netttstedet TMZ i store økonomiske problemer. I følge offisielle dokumenter nettstedet har fått tak i, skylder Blige over fem millioner i skatt til New Jersey.

Sangfuglen er nok best kjent her i landet for å stå bak monsterhiten «Family Affair» samt at hun gjestet både «911» med Wyclef Jean (43) og «As» med George Michael (49).

Mary J. Blige har solgt over 50 millioner plater på verdensbasis og er inne på listen til det anerkjente musikkmagasinet Rolling Stone over de 100 beste vokalistene gjennom tidene.

Nå sliter divaen med å få endene til å møtes.

Tidligere i denne måneden ble hun saksøkt for å ikke kunne betale tilbake et banklån på drøye 2,8 millioner kroner, og i fjor ble Grammy-vinneren saksøkt for det samme, men da var beløpet svimlende 12,3 millioner kroner.

Artisten, som tidligere også har samarbeidet med raplegenden Jay-Z (43) har ikke bare slitt med økonomien. Nylig fortalte hun at Whitney Houstons død fikk henne til å søke hjelp for rusproblemene sine.

Også veldedighetsorganisasjonen hennes er beskyldt for å ikke betale tilbake et lån på 1,3 millioner. Den gang la hun skylden over på de ansatte, og uttalte:

- Problemet er at jeg ikke hadde de rette menneskene på de rette plassene til å gjøre de rette tingene.

LES OGSÅ: Her blir Rihanna angrepet av fan