Skylder ni millioner i skatt

- Det er min feil, sier Sharon Osbourne.

<strong>MISTET KONTROLLEN:</strong> Sharon mistet kontrollen over familiens økonomi. Foto: Stella Pictures
MISTET KONTROLLEN: Sharon mistet kontrollen over familiens økonomi. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rockestjernen Ozzy Osbourne (62) og hans kone Sharon Osbourne (58) skylder ni millioner kroner i skatt. Nå tar Sharon bladet fra munnen og innrømmer at det er hennes skyld.

Familien skaffet seg gjelden i løpet av 2008 og 2009. Osbourne, som i første omgang skyldte på regnskapsføreren, forteller at hun mistet kontroll over familiens økonomi fordi hun var for opptatt med å fokusere på seg selv.

- Selv om regnskapsføreren er betalt for å gjøre jobben, er det min feil. Han sa at det var hans feil, men det er egentlig min feil, fordi jeg ikke brydde meg nok, sier Osbourne ifølge The Sun.

Sharon Osbourne sier hun avlyste flere møter med regnskapsføreren.

- Jeg var for involvert med mine egne greier. Jeg avlyste to møter med ham i løpet av de siste 18 månedene fordi jeg var for opptatt. Nå må jeg skjerpe meg og være en stor kvinne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Planlegger en utradisjonell begravelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer