Skværet opp etter familiedramaet

Beyonce delte smile-bilde av søsteren og ektemannen.

SAMLET IGJEN: Mandag delte Beyoncé dette familiebildet på sin hjemmeside. Her ser det ut til at ektemannen Jay-Z og søsteren Solange er venner igjen. Moren Tina var også med på familiemiddagen.  Foto: Beyonce/Tumblr
SAMLET IGJEN: Mandag delte Beyoncé dette familiebildet på sin hjemmeside. Her ser det ut til at ektemannen Jay-Z og søsteren Solange er venner igjen. Moren Tina var også med på familiemiddagen. Foto: Beyonce/Tumblr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag forrige uke publiserte kjendisnettstedet TMZ en videosnutt av en opphetet krangel mellom Solange Knowles (27) og Jay-Z (44) inne i en heis.

Et overvåkningskamera fanget opp at Beyoncés (32) søster rasende går til angrep på hip hop-mogulen med slag og spark.

Lørdag så det derimot ut til at de hadde lagt dramaet bak seg da de spiste en rolig familiemiddag sammen på en restaurant i New Orleans. Med var også moren Tina og hennes kjæreste Alan Ferguson, Solanges ni år gamle sønn Daniel og Beyonce og Jay-Zs datter Blue Ivy (2).

Beyoncé vil tydelig glatte over feiden, som har vekket massiv oppmerksomhet verden rundt, og mandag publiserte hun flere bilder av familien på sin hjemmeside. Jay-Z og Solange poserer side om side og smiler til kameraet. Ingenting røper at de bare dager i forveien braket sammen på en fest etter Met-gallaen.

Deler ansvaret

I etterkant av hendelsen har spekulasjonene rundt hva som forårsaket raserianfallet rast på internett. Torsdag kommenterte Jay-Z og Solange hendelsen for første gang i en felles uttalelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer