IKKE MORSOMT: Utelivskongen hadde et forklaringsproblem overfor sin sovende kompis da dette bildet dukket opp på Facebook.  Foto: Faksimile
IKKE MORSOMT: Utelivskongen hadde et forklaringsproblem overfor sin sovende kompis da dette bildet dukket opp på Facebook. Foto: FaksimileVis mer

Skværet opp etter Facebook-fadese

Utelivskongen gjorde opp med kompisen etter uheldig penis-spøk.

SEHER.NO: Det var i juli at flere svært pikante bilder av en av Oslos aller største utelivskjendiser lagt ut på hans Facebook-profil.

Minst to av bildene, som er tatt på en av hans utallige turer til jetsettbyen St. Tropez i Sør-Frankrike, viser partykongen leende, naken og lettere beruset mens han dytter sin aller mest private kroppsdel inn i munnen på en sovende kamerat.

Bildene fikk raskt stor spredning, både på webben og på e-post ('viral effekt'), og det stakkars offeret for den ufine og uappetittelige, spøken ble selvsagt alt annet enn blid.

- Han var ganske sint på meg, sier en lettere forlegen partykonge til Seher.no.

Det bekreftes av mannen som ble utsatt for overgrepet overfor Seher.no

- Jeg visste ingenting om hva som hadde skjedd før jeg så bildene, så dette kom som en rimelig stor overraskelse ja, forteller utelivskjendisens kamerat til Seher.no.

Utover det ønsker ikke mannen å utbrodere sin egen reaksjon på hendelsen, men opplyser at  saken er tatt hånd om internt i vennegjengen.

Den nakne spøkefuglen, som også fungerer som manager på en av Oslos mest trendy klubber, bekrefter at de to nå har skværet opp og er gode venner igjen.

- Vi har ordnet opp oss i mellom, så selv om det var litt turbulent en liten periode, er vi ferdige med saken nå, fortseller han til Seher.no

Han opplyser også at bildene raskt ble fjernet igjen fra hans Facebook-profil.

Klubbmanageren er kjent for å feste med fiffen i mange av Europas storbyer, og er avbildet med berømtheter som Ari Behn og Beyoncé.

- Gutteturene vi drar på er en egen form for ekstremsport, man vet aldri helt hva som venter deg, sier han spøkefullt.

Skjønt, penis-spøken var kanskje i drøyeste laget...

- Jeg har nok gjort lurere ting, avslutter en ydmyk partyprins.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ble singel på Facebook