«Skal vi danse»:

Skværer opp etter «Skal vi danse»-feiden

Frank Løke og Tore Petterson har den siste uken røket i tottene på hverandre. Nå har pipa fått en annen lyd.

SKVÆRER OPP: Da Frank Løke tidligere denne uken hang ut «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier, reagerte dommer Tore Petterson. Nå snakker de ut. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Den siste uken har det vært en anspent stemning mellom den tidligere håndballspilleren Frank Løke (38) og «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (39).

Det hele begynte med et innlegg Frank delte på sin Instagram-profil, hvor han blant annet sammenlignet dommerne med ulike karakterer og skrev «dårligere dommere skal du lete lenge etter».

Skværer opp

Petterson svarte på det hele med humor, men det skulle imidlertid ikke ta lang tid før de to var i tottene på hverandre igjen. «Skal vi danse»-dommeren oppfordret Løke til å ikke mobbe, noe som ikke falt i god jord hos «Action Frank».

Lørdag kveld ser det imidlertid ut til at de to tv-aktuelle mennene har kommet til en enighet. Når Se og Hør møter dem lørdag kveld, kan de fortelle at ting ofte kan bli blåst opp.

- Vi har forskjellige meninger, og begge har litt rett og begge har litt feil, tenker jeg, sier Løke og fortsetter:

- Jeg har ikke noe vondt å si om Tore.

Petterson på sin side forteller at det er litt av leken de er med på.

- Plutselig smeller det, men jeg synes det har vært litt gøy jeg, sier han.

  • Se mer av hva Frank Løke og Tore Petterson sier i videoen øverst i saken!

Show

Da Løke danset sin cha-cha-cha tidligere i kveld, lot Petterson uenighetene vike og dømte kun ut ifra dans og show.

- Altså, det du ikke tar i dansetrinn tar du jo igjen i show, det skal du søren meg ha, sa Petterson og fortsatte:

- Men jeg er ganske profesjonell, så jeg kan si at dansen ikke var helt fin, men du tok meg med showet.

KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte langt ifra dommerne. Foto: TV 2
KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte langt ifra dommerne. Foto: TV 2 Vis mer

- Tøffe gutter mobber ikke

Hele feiden begynte med at Løke, som havnet nederst på dommernes poengliste for andre uke på rad, ikke var fornøyd med poengene han hadde fått.

På Instagram poengterte han dette selv tidligere i uken, ved å legge skylda på TV 2s kokk, som han mener lager for dårlig mat, i tillegg til å henge ut samtlige dommere.

Det skal ikke ha falt i god jord hos en av dommerne.

Saken fortsetter nedenfor.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Like etter Løkes bombe på Instagram la nemlig Tore Petterson - komikeren som for tredje året på rad er meddommer i «Skal vi danse» - en beskjed ut på Instagram rettet mot Løkes uttalelser.

- Tøffe gutter mobber ikke. Bruk heller statusen din på å forebygge mobbing, ikke legaliser det!, skrev han.

Beskjeden som Petterson sendte i retning Løke ble ikke humoristisk mottatt hos sistnevnte, som selv hevdet at det var dét uthengingen av dommerne handlet om.

Han svarte dermed med en krass beskjed tilbake.

- Løken vet når han har driti seg ut, og må be om unnskyldning. Det var aldri meningen å såre noen. Jeg legger meg flat. Jeg skylder TV 2-kokken en stor unnskyldning, skrev Løke til et bilde av seg selv, og fortsatte:

- Gleder meg til å danse cha-cha-cha til helgen. Er meget spent på poengene, og det spesielt fra en dommer som har kalt meg et rasshøl og nå en mobber.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

Tar avstand

Til Se og Hør fortalte Frank Løke at innlegget han delte tirsdag var en respons til det Petterson hadde lagt ut på sin Instagram Stories.

- Mobbing er noe jeg tar sterkt avstand fra, og jeg synes det er hårreisende at en dommer i «Skal vi danse» henger ut en av deltakerne som en mobber på grunn av et humoristisk innlegg der han ble sammenlignet med Alvin i «Alvin og gjengen», sa Løke.

Den tidligere håndballspilleren fortalte at han fikk mye negative tilbakemeldinger etter Pettersons innlegg, og er redd for at det skal gå utover ham og dansepartneren Tone Jacobsen i «Skal vi danse».

- Jeg ble ikke såret av det han skrev. Jeg driter i hva han sier om meg egentlig, men det er synd. Det kan gå utover meg og Tone videre i konkurransen, sa Løke.

- Tore har slettet innlegget, så jeg tror han skjønner at han har driti seg ut. Han er faktisk dommer, og dette er en konkurranse. Uprofesjonelt, la han til.

EKSKJÆRESTER: VGTV-profil Morten Hegseth (32) er blant deltakerne i årets «Skal vi danse». I dommerpanelet sitter ekskjæresten Tore Petterson (39). Reporter: Miriam Bakkejord Video: Kevin Smilden Vis mer

- Må tenke seg om

Til Se og Hør avviste Tore Petterson anklagene om at noe av det som har blitt delt i sosiale medier de siste dagene skal gå utover Løke i konkurransen.

- Som dommer dømmer jeg dans, ikke folk!, sa Petterson, og la til:

- Som privatperson vil jeg i alle anledninger jeg kan forebygge mobbing og trakassering. Jeg frykter at hans følgere bare får med seg «spøken» på Instagram, og ikke saken der han «håper dommerne skjønner at han tuller!». Vær mann nok til å stå for noe bra. En spøk er bare morsom hvis begge parter ler.

Når det er sagt forsto Petterson at det hele var ment som tull og tøys, men ber Løke om å tenke på hvilke signaler han sender ut til følgerne sine.

- Han er en mann med mange følgere i sosiale medier, og er et forbilde for mange unge gutter der ute. At han bruker stemmen sin på den måten han gjør, synes jeg er trist. Jeg møter ukentlig ofre for trakassering og mobbing, og det Løke holder på med nå er å fronte nettopp det. Som sagt skjønner jeg at dette bare er tull og moro, men jeg mener han heller bør bruke stemmen sin til noe som er bra.

- Få de tøffe guttene som ser opp til deg til å skjønne at det ikke hjelper å slenge med leppa til dommeren bare fordi du ikke får det som du vil, sa han.

LES OGSÅ: Måtte tenke seg om før de ble sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer