«Ex on the Beach»:

Skværer opp - så skjærer det seg

- Jeg sier bare «blowjob lips».

DRAMA: Tre av «Ex on the Beach»-deltakerne røk i tottene på hverandre tidlig i programmet, men sier de har skværet opp. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas FadumVis merVis mer Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken omtalte Se og Hør hvordan produksjonen i «Ex on the Beach» måtte avbryte opptaket og ta seg inn i deltakervillaen.

Årsaken var en intens og høylytt krangel mellom tre av de kvinnelige deltakerne, som til slutt endte voldelig.

De involverte, Marielle Kvernaas Efford (20), Cecilie Andrea Røising (21) og Melina Johnsen (22), bedyret overfor Se og Hør at samtlige skværet opp kort tid etter, og at de nå har «lagt saken bak seg».

- Det er «chill»

Da Discovery inviterte til premierefest i Oslo tirsdag denne uken, møttes trioen i en tilsynelatende hyggelig gjenforening. I et videointervju med Se og Hør ble ovennevnte hendelse også et naturlig tema.

- Jeg synes det er «chill» mellom oss i dag, det er lenge siden og vi har ordnet opp og vi er ferdig med det, sier Røising.

Efford, som sammen med Røising havnet i den voldelige konflikten, slutter seg til realitykollegaens uttalelse.

- Ja, jeg og Cecilie tok en prat rett etter at det skjedde, og ordnet opp. Etter det har det gått fint.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

- Snakket mot seg selv

Den særdeles stygge konflikten startet først med ukvemsord og høylytt krangling mellom de tre. Etter en kommentar fra Efford som dreide seg rundt silikonbrystene til Johnsen, svarer sistnevnte blant annet på følgende vis: «Se på deg! Se på deg! Du er stygg, du er feit, du er bleik (...).»

Kommentarer rundt operasjoner og fillers, skal ha vært utslagsgivende for at situasjonen ble så opphetet som den ble, ifølge deltakerne.

Under premierefesten benyttet dermed Johnsen muligheten til å sende et lite stikk i retning Efford.

- Én ting jeg synes er morsomt, er at hun frøkna her (Marielle Kvernaas Efford, journ.anm.) har fylt leppene sine etter at hun kjeftet litt på ... , sier Johnsen og vifter pekefingeren mot seg selv og Røising.

- Hun snakket litt mot seg selv!, fortsetter hun.

- Jo, jo, men ... , sier Efford, før hun blir avbrutt.

- De kan snakke, det går fint, sier hun kort.

- Ikke sammen på fritida

Nok en gang blir det noe amper stemning foran kamera.

  • Se video øverst i artikkelen.

- Jeg sier bare «blowjob lips», fortsetter Johnsen og forsøker å gi et kyss til Efford, hvorpå sistnevnte trekker seg raskt unna.

- Nei, jeg har ikke fylt veldig mye (i leppene, journ.anm.), sier Efford.

- Men du snakket litt mot deg selv, fortsetter Johnsen, noe Efford videre benekter.

- Nå som innspillingen er ferdig, henger dere mye sammen på fritiden?

- Nei, svarer Efford kontant.

- Vi to gjør!, sier Johnsen og griper hånda til realitykollega Røising.

Seansen ender derimot i det som på kamera omtales som «en vennskapelig klem».

ANGRER IKKE: Melina Johnsen er en av deltakerne i den første norske sesongen av «Ex on the Beach». Reporter/video: Miriam Bakkejord. Klipp: Ørjan Ryland. Vis mer

- Begeret rant over

Efford forklarte til Se og Hør tidligere denne uken at det var et sammensurium av hendelser som utløste sammenstøtet mellom henne og Røising.

- Det var flere ting som gjorde at begeret rant over. Allerede da jeg kom inn, merket jeg at det var såkalte grupperinger mellom dem med brunt hår og dem med lyst hår, sa hun.

I likhet med Efford beskrev Røising at det var amper stemning allerede kort tid etter at førstnevnte flyttet inn i villaen. Det hele eskalerte, og spesielt da Efford liret fra seg kommentarer om utseende og silikonpupper, eksploderte det for Røising.

- Silikonpupper og fillers har ingenting med personlighet å gjøre. Da hun gikk til angrep ved å kommentere andres utseende, rant det over. Jeg tar ikke imot dritt fra noen, sa 21-åringen til Se og Hør.

ÅRETS DELTAGERE: «Ex on the Beach» er realityen vi har drømt om. Video: Dplay Vis mer

- Muntlig advarsel

I en e-post til Se og Hør forklarte produsent for «Ex on the Beach» i produksjonsselskapet Rubicon, Anne Berit Valla Staalnacke, at krangelen mellom de ovennevnte deltakerne ble nøye fulgt av produksjonen fra kontrollrommet.

- Produksjonen følger med på alle deltakerne og passer på dem døgnet rundt. Produksjonen er til enhver tid klar til å gripe inn dersom nødvendig. I den nevnte situasjonen så grep vi inn så fort vi følte det var nødvendig.

- Hvilke konsekvenser fikk dette for deltakerne?

- Ved deltakelse i programmet må deltakerne signere en kontrakt hvor de gjøres oppmerksom på at vold er forbudt og vil føre til hjemsendelse. I denne spesifikke hendelsen fikk produksjonen grepet inn og roet ned gemyttene før det utartet. Deltakerne fikk i dette tilfellet en muntlig advarsel.

LES OGSÅ: Avslørte 20 år gammel hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer