TikTok:

Skutt og drept på date

TikTok-stjerna Anthony Barajas (19) og Rylee Goodrich (18) var på deres første date da tragedien inntraff.

DØD: TikTok-stjerna Anthony Barajas ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: TikTok-stjerna Anthony Barajas ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske TikTok-stjerna Anthony Barajas (19) ble mandag denne uka skutt da en person løsnet skudd midt under en filmvisning på en kino i byen Corona utenfor Los Angeles i USA.

Barajas var på stevnemøte med ei jente da tragedien inntraff, ifølge Insider. Han og 18 år gamle Rylee Goodrich ble funnet av kinopersonalet først etter at filmen var slutt. Goodrich ble bekreftet død med det samme.

Barajas ble fraktet til sykehus i all hast og lagt i respirator, der han i flere dager har kjempet for å overleve. Lørdag gikk lokalt politi ut og bekreftet at han har gått bort som følge av skadene etter skytingen.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Døde

Han døde lørdag morgen, bare 19 år gammel. Hans nærmere en million følgere på videodelingsappen TikTok er nå i sorg etter det tragiske dødsfallet.

«Vi sender våre tanker og kondolanser til hans familie og venner», skriver politiet i uttalelsen. Politiet opplyser også at saken er under etterforskning, og at en 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for drap.

Politiet sier også at de foreløpig ikke vet hva 20-åringens motiv var.

Goodrichs far har uttalt til amerikanske medier at dattera og Barajas var på sin første date sammen. De så filmen «The Forever Purge» på kinoen Regal Edwards da det brått ble løsnet skudd mot dem. Det var rengjøringspersonalet som fant dem etter filmens slutt.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

LES OGSÅ: - Slik går det nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer