<strong>EKTEPAR:</strong> Humorduoen Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngø har vært gift siden 2006. I et nytt intervju åpnet Sørensen seg om tiden da hun innså at hun hadde funnet mannen i sitt liv. Her er ekteparet avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum
EKTEPAR: Humorduoen Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngø har vært gift siden 2006. I et nytt intervju åpnet Sørensen seg om tiden da hun innså at hun hadde funnet mannen i sitt liv. Her er ekteparet avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Pernille Sørensen:

- Skummelt å innrømme at du har funnet mannen i ditt liv

Åpner seg om ekteskapet.

Publisert

I 2006 giftet de to populære komikerne Pernille Sørensen (40) og Dagfinn Lyngbø (45) seg i en borgerlig vielse i Bergen.

Ekteparet lever i dag et lykkelig familieliv i Sørkedalen utenfor Oslo, sammen med sine to sønner, Ludvik (10) og Lasse (6).

I et ferskt intervju med VG Helg forteller Sørensen imidlertid at det tok tid før hun innså at det var Lyngbø hun ønsket å dele livet sitt med.

I starten av forholdet la hun mye innsats i å skjule at hun hadde innledet et forhold med den morsomme og populære bergenseren.

- Jeg ville ikke at noen skulle tro at jeg lå meg oppover i systemet. Det brukte jeg masse krefter på: «tenk hvis noen tror at jeg dater ham fordi jeg skal komme meg inn og få de rette kontaktene». Jeg holdt på lenge med det, at vi ikke tok bilder sammen og sånn. Måtte finne ut av mine ting selv, sier hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAVLAND: Pernille Sørensen forteller om hvor nær hun var å bli rammet av terror. Video: NRK Vis mer

- Mannen i mitt liv

Etter hvert klarte hun å roe ned tankene, forklarer hun til avisen. Hun er imidlertid svært tydelig på hvem av dem som falt pladask først.

- Det var Dagfinn som var veldig åpen om at han hadde funnet kvinnen i sitt liv, han - så det var bare for meg å finne ut at han var mannen i mitt, sier hun og fortsetter:

- Jeg fikk gradvis øynene opp for noe jeg vel innerst inne hadde skjønt hele tiden, nemlig hvilken diamant av en mann jeg hadde foran meg. Det kan være skummelt å innrømme for seg selv at du har funnet mannen i ditt liv, men jeg hadde jo det. Det var ikke noe å lure på.

Lyngbø, som blant annet er kjent for å stå bak stemmen til dovendyret «Sid» i de populære «Istid»-filmene, har tidligere uttalt til VG at han og kona lever et helt vanlig familieliv sammen med sine to sønner.

- Vi er helt vanlige, vi spiser brødskiver og ser på TV som alle andre. Men vi ler nok kanskje litt mer enn gjennomsnittet, har han sagt.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KJENT KOMIKER:</strong> Pernille Sørensen har i en årrekke vært et kjent fjes på Stand-up scenen og i satireprogrammet «Nytt på Nytt». Foto: NTB Scanpix.
KJENT KOMIKER: Pernille Sørensen har i en årrekke vært et kjent fjes på Stand-up scenen og i satireprogrammet «Nytt på Nytt». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg gråt hele tiden

Pernille Sørensen og ektemannen fikk sin førstefødte året etter at de giftet seg. I et intervju med Dagbladet Søndag har hun tidligere fortalt at hun slet mye i et års tid etter fødselen.

- Hele det første året var halvpyton. Det var mye melkeproduksjon, mye hyling og lite hygge. Plutselig hadde jeg en liten fyr som ikke klarte noe selv. Jeg fikk ikke den umiddelbare morsfølelsen, og det ble jeg skuffa over. Jeg møtte kontrollfriken i meg. Når du får barn, har du ikke lenger full kontroll. Jeg gråt hele tiden, sa hun til magasinet.

Det gikk imidlertid over etter et års tid, og i forkant av hennes andre fødsel uttalte hun at hun forventet at ting ville være annerledes.

- Alt var store følelser. Da jeg så Dagsrevyen, grein jeg og tenkte «hvordan kunne jeg føde ungen min inn i en så grusom verden?». Jeg var kjempedårlig på å få kritikk, og grein bare jeg gikk til postkassa. Jeg reagerte på at det var jeg som skulle være ham å være menneske, sa hun.

Sønnen Lasse kom til verden i 2011, og året etter uttalte Sørensen at hun ikke planla ytterligere familieforøkelse.

- Nå holder det i massevis, sa hun i et intervju med VG i 2012.

LES OGSÅ: Åpner opp om livet med kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer