HEIAGJENG: Øyvind "Vinnie" Sauvik fra Paperboys, "Madcon"-stjernen Tshawe Baqwa og "X-Factor"-dommer Peter Peters. Foto: Seher.no/Kirby Ann Basken
HEIAGJENG: Øyvind "Vinnie" Sauvik fra Paperboys, "Madcon"-stjernen Tshawe Baqwa og "X-Factor"-dommer Peter Peters. Foto: Seher.no/Kirby Ann BaskenVis mer

- Skulle tro jeg hadde vunnet Grand Prix!

Triana takker fanklubben for at hun er videre i "Skal vi Danse".

SEHER.NO: Lørdag var det duket for tredje program i "Skal vi Danse" på TV2, og det var Ole "Lukkøye" Klemetsen som måtte forlate dansen.

Et av de store spørsmålene før kveldens "Skal vi Danse" var imidlertid hvem Triana Iglesias (27)skulle danse med etter forrige ukes drama på parketten.

Trianas dansepartner Tobias Karlsson fikk nemlig iløpet av én dans revet skulderen ut av ledd tre ganger og endte på legevakta. Der fikk han danseforbud i seks uker, og dermed har Triana trent med Egor Filipenko, mens hennes opprinnelige dansepartner Tobias har instruert fra sidelinjen.

Men Tobias holdt sin lovnad fra forrige uke om at han ville trosse legens ordre og fortsette dansen.
Og til tross for utfordringene den siste uken fikk Triana hele 34 poeng av dommerne, og dagens beste poengsum for sin dans.

- Det er fantastisk å ha han tilbake, og det er godt å se at armen ikke har falt av, som alle har snakket om. Det har vært en spennende uke, jeg visste jo ikke hvor alvorlig det var med armen til Tobias, men det er deilig at han er tilbake, sier hun til Seher.no etter endt sending.

I lørdagens sending hadde Triana ekstra støtte i salen - nemlig av fanklubben bestående av Øyvind "Vinnie" Sauvik fra Paperboys, "Madcon"-stjernen Tshawe Baqwa og "X-Factor"-dommer Peter Peters.

Tshawe var en av de mer entusiastiske, som ikke nølte med å rope og heie på Triana gjennom hele sendingen, og til Seher.no forteller Triana at hun er overveldet av støtten fra vennene.

- Man skulle jo tro jeg hadde vunnet Grand Prix, sier hun om fanklubbens støtte.

Og 27-åringen takker vennene for at det gikk så bra på parketten i kveld.

- De er helt fantastiske mennesker, de tror på meg, og det gjorde at jeg ga 10% ekstra på gulvet i dag. Jeg takker vennene mine for at jeg gjorde det så bra i kveld - men selvfølgelig også Tobias. Nå kan vi klare alt!

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: Fikk forbud mot dyp utrigning