Skulle sone 55 dager - sluppet ut etter 9 timer

Bobby Brown sonet 0,68 prosent av fengselsstraffen.

SLAPP UNNA: «The New Edition»-sangeren anga seg til politet klokken 09.58 på onsdag morgen og ble sluppet fri 18.58 samme dag, melder TMZ. Foto: All Over Press
SLAPP UNNA: «The New Edition»-sangeren anga seg til politet klokken 09.58 på onsdag morgen og ble sluppet fri 18.58 samme dag, melder TMZ. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bobby Brown (44), Whitney Houstons eksmann, har ifølge nye rapporter blitt sluppet fri fra fengsel etter å kun ha sonet ni timer av totalt 55 dagers dom.

«The New Edition»-sangeren anga seg til politet klokken 09.58 på onsdag morgen og ble sluppet fri 18.58 samme dag, melder TMZ.

Brown ble dømt etter å ha kjørt i beruset tilstand. En talsperson for L.A County Sheriff sa for noen dager siden at sangeren i hvert fall ville måte sone ni dager av dommen.

Bobby valgte å ikke bekjempe dommen han fikk etter han ble arrestert i oktober i fjor. Brown skal ha kjørt vinglete i Los Angeles sentrum, noe som fikk politet til å stoppe han. Da fant de ut at Brown både kjørte uten et gyldig førekort og at han var beruset. Dette var sangerens andre arrestasjon for fyllekjøring på 7 måneder.

Whitney Houstons eksmann har nå en prøvetid på fire år og er pålagt å delta på kurs om hvordan alkohol påvirker kroppen i 18 måneder.

Grunnen til at Brown ble løselatt tidlig skal være at fengselet rett og slett var for fullt. Men med tanke på at Lindsay Lohan også nettopp slapp unna fengselstid, får rettsystemet i Los Angeles kritkk for å være for milde ovenfor stjernene.

Whitney Houstons eksmann har tidligere vært åpen om sine rusproblemer, og har innrømmet å ha vært avhengig av heroin, kokain og marijuana. Han sonet også åtte dager i fengsel i 1996 for fyllekjøring.

LES OGSÅ:    Whitneys eksmann innlagt på avrusningsklinikk


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer