Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Skulle selge huset - kjøpte det selv

- En spontan tanke.

KJØPT HUSET: Stian Thjorbjørnsen kjøpte huset han og ekskona bodde i sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJØPT HUSET: Stian Thjorbjørnsen kjøpte huset han og ekskona bodde i sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mai i fjor kom den triste nyheten om at Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40) skulle skilles fra kona Tina etter fem års ekteskap. I februar avslørte artisten at deres felles hus i Fredrikstad skulle selges.

Nå er huset solgt, og kjøperen er ingen ringere enn «Staysman» selv.

- Jeg tenkte jeg kunne kjøpe det selv, jeg er jo glad i huset, forteller Thorbjørnsen til Se og Hør, og legger til at det var en spontan tanke han fikk.

Videre sier han at han ikke planlegger å bo der selv, men derimot skal leie ut det tidligere hjemmet.

«LINDMO»: Når Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjester Lindmo på NRK, forteller han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Fra å veie 122 kilo og ha et kosthold i stor grad bestående av chips og øl, har han nå begynt å gå lange turer. Video: NRK Vis mer

Blir boende i leiligheten

Artisten kjøpte en leilighet i Fredrikstad i fjor, og der planlegger han å bli boende.

- Som turnerende musiker og med små barn sliter jeg litt med tid til å vedlikeholde stor hage og sånn, så jeg har jo kjøpt meg leilighet. Da kan jeg heller leie ut til noen som har tid til, og trives med, å jobbe i hagen, forklarer han til Se og Hør.

40-åringen kan fortelle at det har vært stor interesse for huset han skal leie ut, og at flere har vært på visning allerede. Artisten har også merket at boligen er populær i sosiale medier.

- Altså bolig - det er en vanvittig interesse. Da jeg la ut lenka på story (Instagrams historiefunksjon, journ.anm.) både da boligen var til salgs og nå, så ser jeg at det er utrolig mange som har klikka på lenka. Så folk er nysgjerrige, sier han og ler litt før han fortsetter:

GIR UT SOMMERLÅT: Petter Pilgaard trodde at mange kjendiser skulle være med i musikkvideoen til Staysman. Slik ble det ikke. Video: Kine Falch Se hele musikkvideoen her: https://www.seher.no/video/se-musikkvideoen-til-staysman-og-pilgaards-sommerlat/GSIa3imx Vis mer

- Det var en som skrev til meg at boligen er Norges svar på Graceland, men dét er det ikke akkurat. Jeg har jo fulgt med på Elvis og tar den, men jeg er altså ikke sammenlignbar med Elvis, ler han.

- Fin sommerjobb

Det er ellers en travel sommer for Thorbjørnsen. Han er nemlig programleder for siste sesong av «Allsang på Grensen», i tillegg til at han skal spille på flere festivaler.

- Det blir «Allsang»-sommer og festival-sommer for min del, så jeg må bare komme meg gjennom sommeren, sier han, og forteller at han ikke har planlagt noen sommerferie - noe han imidlertid ikke fortviler over:

- Det er en fin sommerjobb å ha! «Allsang» har gått over all forventning.

LES OGSÅ: Røper nytt karrierevalg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer