Agnes Kittelsen:

Skulle på date - dro til feil by

Agnes Kittelsen fikk kalde føtter før sin første date med ektemannen.

NERVØS: Agnes Kittelsen forteller at hun var veldig nervøs før sitt første møte med sin nåværende ektemann. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NERVØS: Agnes Kittelsen forteller at hun var veldig nervøs før sitt første møte med sin nåværende ektemann. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Skuespiller Agnes Kittelsen (41) har gjort det stort med sine opptredener i blant annet de prisvinnende filmene «Max Manus» og «Kon-Tiki». Sist var hun aktuell i rollen som finansfruen Hermine Veile i NRK-suksessen «Exit».

Kittelsen har vært gift med den svenske artisten Lars Winnerbäck (45) siden 2016, og de to har vært et par i åtte år.

41-åringen har tidligere fortalt i et lengre intervju med Dagbladet Magasinet hvordan hun og Winnerbäck møttes.

Det var under innspillingen av tv-serien «Dag» at det oppsto søt musikk mellom skuespilleren fra Vågsbygd og den svenske sangeren, som hadde en liten rolle i serien.

- Øystein (Karlsen, manusforfatter og regissør, journ.am.) kom bort til meg med nummeret hans. «Hva skal jeg med dette?» spurte jeg. Han gjorde det samme til Lars også. «Lars, jeg har skrevet en scene til deg, her er nummeret til Agnes». Øystein er en do-er. Han får ting gjort, forklarte Kittelsen da.

Første date

Nylig kom det imidlertid frem ytterligere detaljer om starten av forholdet til Kittelsen og Winnerbäck. I podkasten «The Kåss Furuseths» avslørte nemlig Kittelsen hvordan hun havnet i feil by da hun skulle på første date med sin nåværende ektemann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.