- Skulle ønske Robert levde

Sivert Høyem savner å ha bandkameraten Robert Burås ved sin side.

<strong>TILBAKE PÅ ROSKILDE:</strong> Sivert Høyem står igjen på scenen under Roskildefestivalen. Denne gangen som soloartist, og forteller at han savner bandkollegaene.  Foto: SCANPIX
TILBAKE PÅ ROSKILDE: Sivert Høyem står igjen på scenen under Roskildefestivalen. Denne gangen som soloartist, og forteller at han savner bandkollegaene. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2007 ble Madrugada-gitarist Robert Burås funnet død. Musikeren ble bare 31 år gammel og bandkollega Sivert Høyem (36) forteller at tapet av kameraten fortsatt er en stor sorg den dag i dag.

- Jeg skulle selvfølgelig ønske at han levde og at vi spilte i band. Man har jo ei så lang historie sammen og et vennskap som går så langt tilbake. Det er bare jævlig trist og veldig spesielt at han ikke er med nå, sier Høyem til Dagbladet.

I sommer står han igjen på scenen under Roskildefestivalen. Denne gangen uten Madrugada-kollegaene, og som solo-artist.

Kort tid etter gitaristens dødfall ble bandet oppløst, etter å ha gjennomført en avskjedsturné i 2008.

Høyem forteller at bandet var veldig selvsikre den gangen og at de nærmest så på det som en selvfølge å opptre på den prestisjefylte festivalen. I dag er han mer ydmyk over oppdraget.

- Nå synes jeg det er veldig stas. Det er jo så lenge siden sist. Akkurat på den tida vi var her sist, da skjedde det jo så sinnsykt mye med oss hele tida at vi tenkte at det bare var en selvfølge at vi skulle spille.

Aristen har tidligere fortalt at Burås' dødsfall har gjort noe med musikken hans.

- Da vi sto på scenen dagen etter Roberts begravelse følte jeg meg helt lost, men de konsertene den sommeren er virkelig noe av det mest relevante jeg har gjort. Det var en råskap og fandenivoldskhet, har han tidligere sagt til avisen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer