- Skulle ønske jeg var som Jenny Skavlan

Janne Formoe har ikke kastet seg på sy-om-bølgen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Janne og Isabels stylingtips i videoen over!

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det duket for gallapremiere på showet «Reflection» på Wallmans salonger  i Oslo.

To av de mange kjendisene som hadde tatt veien til underholdningsscenen ved Akerselva var Janne Formoe (37) og Isabel Ødegård (37).

Venninnene hadde latt seg innspirere av høstens motemusts som burgunder og skinn, og til Seoghør.no fortalte de to motebevisste damene at det hender at de ringer hverandre for tips og råd før premierer.

- Å sy om klær er jo i vinden om dagen, hender det at dere gjør det selv?

- Isabell er veldig flink og kreativ, og det var hun som hjalp meg med ku-kostymet til Stordalen-festen i mai. Jeg er ikke så veldig flink selv. Jeg sydde faktisk inn to knapper i en jakke i går, men skulle ønske jeg var sånn som Jenny Skavlan, forteller Formoe til Seoghør.no

Hun sikter til kjendiskollegaen som nylig ga ut boken «Sy om».

Verken Janne eller Isabel er fremmede med å gå på rød løper, og de to venninnene synes det er bra kvalitet på stylingen på resten av rød løper-folket.

- Det er veldig mye fint! Dem kan kle seg, mener Isabel, og får støtte av Janne:

- Jeg synes det er gøy at folk er litt forskjellige og. Det virker jo som om folk er glad i å pynte seg på den røde løperen, og det er jo veldig bra. Det er jo kaldt i Norge, og vi må gå mye med anorakker og ullgensere, og da er det deilig å få lov til å pynte seg litt!

- Hva tenker dere om at folk vurderer dere da, når de ser bilder fra den røde løperen?

- Det er jo både og. Man kan jo selvfølgelig bli lei seg for det, men jeg tenker at så lenge jeg føler meg fin så er jo det det viktigste. Om man får et terningkast som er dårlig, så vet man jo selv at man var kul, sier Janne videre.

- Man har jo forskjellig smak, og jeg synes det er kult at folk tør å kle seg etter sin egen smak og drar på med noe eget, ikke bare følger trend etter trend, avslutter Isabell.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Janne Formoe vil lære datteren sin gode matvaner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer