Jessica Biel:

- Skulle ønske jeg ikke var så sexy hele tiden

Åpner opp om sine tidligere rød løper-antrekk.

STILENDRING: Hollywood-stjernen Jessica Biel åpnet nylig opp i et intervju om at hun skulle ønske hun hadde kledd seg annerledes på den røde løperen i starten av karrieren. FOTO: NTB scanpix
STILENDRING: Hollywood-stjernen Jessica Biel åpnet nylig opp i et intervju om at hun skulle ønske hun hadde kledd seg annerledes på den røde løperen i starten av karrieren. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Jessica Biel (36) ble oppdaget som modell allerede som tolvåring. Modellkarrieren førte til flere reklamejobber, før hun som 14-åring kapret rollen som Mary Camden i tv-serien «Den Syvende Himmel».

Siden den gang har 36-åringen har spilt i en rekke filmer og serier, og regnes som en av Hollywoods mest sexy kvinner.

Angrer på antrekkene

Når du er blant stjernene i Hollywood er det ikke rent sjelden at du blir invitert på ulike arrangementer, og med det følger også posering på den røde løperen.

I et nytt intervju med magasinet In Style ser Jessica tilbake på sine minnerike antrekk gjennom tidene, og åpner opp om hva hun skulle ønske at hun visste på den tiden.

- Jeg skulle ønske jeg hadde utforsket ulike former, og ikke vært så sexy hele tiden. Jeg tror at hvis du ser på noen av mine tidligere klesvalg, hadde det ikke alltid trengt å handle om kropp, sier hun.

Allerede som tenåring stilte hun på utallige røde løpere, og hennes tidligste rød løper-antrekk inkluderte blant annet magetopper og miniskjørt.

Endret stilen

Ifølge Jessica var hun ikke så veldig opptatt av å være moteriktig i starten av karrieren, og det var ikke før hun kom i 20-årene at hun ble bevisst på hvordan hun kledde seg.

2004: Slik gikk Jessica Biel kledd under Lingerie Art auction and fashion show i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
2004: Slik gikk Jessica Biel kledd under Lingerie Art auction and fashion show i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2005: Året etter ble hun kåret til verdens mest sexy kvinne i Esquire Magazine's kåring. Foto: NTB Scanpix
2005: Året etter ble hun kåret til verdens mest sexy kvinne i Esquire Magazine's kåring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det tok meg et øyeblikk å komme inn i det med kvinnelige ting som vesker og sko, men i begynnelsen av 20-årene gikk det opp et lys for meg og jeg tenkte «åh, nå forstår jeg det».

SEXY STIL: Jessica Biel fotografert på røde løpere i hhv. 2006 (nr. 1 og 2) og 2005. Foto: NTB scanpix
SEXY STIL: Jessica Biel fotografert på røde løpere i hhv. 2006 (nr. 1 og 2) og 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

I årene som har gått har skuespilleren endret stilen drastisk, og i dag dukker hun stadig opp i elegante antrekk.

Det er trygt å si at Jessica med årene har droppet de utallige magetoppene til fordel for lange, overdådige kjoler.

VAKKER: Det er ingen tvil om at den mer elegante stilen kler skuespillerstjernen. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Det er ingen tvil om at den mer elegante stilen kler skuespillerstjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer
STRÅLTE: Under årets Golden Globe-utdeling dukket Biel opp i denne svarte kreasjonen. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Under årets Golden Globe-utdeling dukket Biel opp i denne svarte kreasjonen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag er hun svært interessert i mote, og synes det er gøy å utforske ulike stiler.

- For meg er mote gøy fordi du kan være én ting i det ene øyeblikket, og noe helt annet i det andre. Jeg prøver å finne en balanse. Enkelte ting som er veldig moteriktig gir ikke alltid mening på den røde løperen. Mitt hverdagsantrekk er vanligvis denim med et par joggesko, forteller hun.

Jessica sier videre at hun tyr til råd fra ektemannen Justin Timberlake (37) hvis hun blir usikker på antrekkene sine.

GIR RÅD: Ektemannen Justin Timberlake hjelper Jessica Biel med moteriktige råd når hun blir usikker på antrekkene sine. Foto: NTB scanpix
GIR RÅD: Ektemannen Justin Timberlake hjelper Jessica Biel med moteriktige råd når hun blir usikker på antrekkene sine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Solid ekteskap

Jessica og Justin har lenge vært et av Hollywoods hotteste par, og selv etter over seks år som mann og kone holder de fremdeles liv i kjærligheten.

I et intervju med People i april i fjor fortalte skuespilleren hemmeligheten bak det suksessfulle ekteskapet.

- Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon, fortalte hun og la til:

- Evnen til å være veldig ærlig om hva du føler og hva du trenger. Og bare det å kunne snakke veldig åpent med partneren din. Det er det som har fungert for oss så langt. Jeg kommer aldri til å snakke om noen andres forhold, men slik gjør vi det.

Paret, som har sønnen Silas Randall (3) sammen, giftet seg i en vakker seremoni i Sør-Italia i 2012. Da hadde de vært kjærester i fem år.

Vis mer

Var i sjokk etter fødsel

Det var nærmere bestemt 8. april 2015 at Jessica og Justin kunne glede seg over fødselen av sønnen Silas.

Fødselen gikk derimot ikke helt etter planen, og i en bok skrevet av familiens barnepike, Connie Simpson, fortalte stjerneparet om fødselen - som langt ifra ble slik de hadde forventet.

I boken «The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering the First Four Months of Parenthood» røpet paret at de hadde planlagt ankomsten av sønnen til punkt og prikke, med to jordmødre, en fødselspartner, fødselsforberedende kurs med meditering, og innkjøp av flere babybøker.

«Og et nydelig hjem i Hollywood Hills som vi hadde omgjort til et fødselsforberedende område vi kalte The Octagon. Så, ikke akkurat normalt», sa paret i boken, ifølge Entertainment Tonight.

DRAMATISK FØDSEL: Planene om en naturlig hjemmefødsel tok en brå vending for stjerneparet, da Jessica Biel ble hastet til sykehuset for å ta keisersnitt. Foto: NTB scanpix
DRAMATISK FØDSEL: Planene om en naturlig hjemmefødsel tok en brå vending for stjerneparet, da Jessica Biel ble hastet til sykehuset for å ta keisersnitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Planene deres om en naturlig hjemmefødsel i private og kjente omgivelser falt imidlertid fullstendig i grus.

«Den syvende himmel»-stjernen måtte nemlig bli hastet til sykehus for å ta keisersnitt, i stedet for å føde hjemme:

«Den rolige, naturlige fødselen vi hadde sett for oss, endte med overføring til sykehuset og hastekeisersnitt. Vi kom hjem og var utmattet, desillusjonert og i totalt sjokk. Jeg var besatt av alt som var økologisk, miljøvennlig og naturlig til barnet vårt, som kom inn i denne verden i et operasjonsrom gjennom et snitt. Jeg var en diktator som gjorde både meg selv og ektemannen min gal».

Til tross for den noe dramatiske fødselen, uttalte Justin i etterkant at han drømmer om at sønnen Silas skal få en bror eller søster i fremtiden.

- Jeg vil at vi skal få så mange barn som bare mulig, om jeg skal være helt ærlig, sa han til Zane Lowe i radiokanalen Beats 1, ifølge People.

LES OGSÅ: Røyket marihuana som 13-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer