- Skulle ønske jeg ble mor tidligere

Superstjernen angrer på at hun ventet.

STRÅLER: Jennifer Lopez stråler i mammarollen. Nå ønsker hun seg flere barn. Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Jennifer Lopez stråler i mammarollen. Nå ønsker hun seg flere barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Film- og sangstjernen Jennifer Lopez (40) ble mor til tvillinger i 2008. I et nytt intervju med nettstedet Parade snakker hun ut om øyeblikket da hun fant ut at hun var gravid.

- Jeg var vel egentlig i fornektelse over å være gravid, så da jeg fant ut at jeg skulle få tvillinger, tenkte jeg bare: «Selvsagt kom dette til å skje». Jeg begynte å fnise og Marc begynte å gråte og det hele var et sterkt øyeblikk, sier hun til Parade.com.

Nå trives hun utrolig godt i morsrollen, men angrer på at hun ikke ble mamma ved et tidligere tidspunkt i livet.

- Det beste med å få to barn på en gang, en sønn og en datter, er egentlig alt. Man har en følelse av kjærlighet rundt seg hele tiden, og det å være mor er et tilfredsstillende sted å være i livet. Men jeg skulle ønske at det hele hadde skjedd tidligere i livet mitt.

Jennifer er kinoaktuell med filmen «The Back-Up Plan», en romantisk komedie som handler om Lopez i rollen som singel mor, der hun blir mamma ved hjelp av kunstig befruktning.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg vil ha flere barn