PLAYBACK: Jackson skal, før konsertene i London, ha vært i så dårlig form at han ikke klarte å utføre dansenummerene og samtidig synge sine mange kjente hits. Foto: All Over Press
PLAYBACK: Jackson skal, før konsertene i London, ha vært i så dårlig form at han ikke klarte å utføre dansenummerene og samtidig synge sine mange kjente hits. Foto: All Over PressVis mer

- Skulle mime under konsertcomebacket

Michael Jackson skal ifølge nye eposter ikke ha vært i stand til å synge og danse samtidig.

SEOGHØR.NO: Avslørende eposter mellom ansatte hos konsertarrangøren AEG viser at Jackson etter planen skulle mime til gamle innspillinger under comeback-konsertene i London. .


Jackson skal ha vært i så dårlig form at han ikke klarte å utføre dansenummerene og samtidig synge sine mange kjente hits, skriver The Sun om de avslørende e-postene.

De nye avsløringene vil være bensin på bålet for resten av Jackson-familien, som har en rettsak gående mot konsertarrangøren. Popkongens familie hevder at AEG presset Michael til det ytterste, noe som tilslutt førte til Jacksons død.

MJs doktor Conrad Murray ble arrestert og satt i fengsel for mord i 2011. Retten fastslo at Murray hadde drept Jackson med en overdose av smertestillende midler.
 
LES OGSÅ: Hevder Jackson har gjenoppstått som spøkelse