Camilla Läckberg og Simon Sköld:

Skulle ikke gifte seg i år - overrasket gjestene med hemmelig vielse

Avslørte giftermålet på Instagram.

GA SITT «JA»: Lørdag giftet den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg seg med MMA-bokseren Simon Sköld. Foto: TT/ NTB scanpix
GA SITT «JA»: Lørdag giftet den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg seg med MMA-bokseren Simon Sköld. Foto: TT/ NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg (42) er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene, men da hun skulle gifte seg med MMA-bokseren Simon Sköld (30) var det diskresjon hun gikk for.

«Ingen» visste at parets bryllupsdag sto for døren, da Läckberg lørdag kveld valgte å annonsere at paret hadde giftet seg i et innlegg på Instagram.

Til et bryllupsbilde av seg selv og Sköld i sort-hvitt, skrev Läckberg en lang tekst om bryllupsdagen - og sin ferske ektemann:

«Dere aner ikke hvor vanskelig det har vært å holde tett om dette. Som jeg har lengtet etter å kunne fortelle dere det. Nå kan jeg endelig ytre disse ord som jeg har drømt om. Jeg og Simon har giftet oss», begynner hun innlegget.

OVERRASKET ALLE: Camilla Läckberg og Simon Sköld giftet seg lørdag. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET ALLE: Camilla Läckberg og Simon Sköld giftet seg lørdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Intim seremoni

Videre forteller 42-åringen at vielsen fant sted tidligere på dagen, og at det var snakk om en liten seremoni som ble holdt på parets landsted - foran familie og nære venner.

Läckberg, som har vært sammen med Sköld siden 2014, legger til en rekke godord om ham i innlegget.

«Siden vi først møttes har du gjort dagene morsommere, mer fargesterke. Og tryggere. Jeg har aldri kjent meg så trygg som når jeg er med deg. Jeg elsker deg, nå og for alltid», skriver hun.

Ifølge Expressen var det forfatter og livstilscoach Mia Törnblom som forrettet vielsen, og hun har delt et bilde av begivenheten på sin åpne Instagram-konto.

Saken fortsetter nedenfor.

Så tacksam & stolt över att få vara en del av ert magiska bröllop #simcamwedding ❤️

A post shared by Mia Törnblom (@miatornblom) on

Simon Sköld har delt det samme bryllupsbildet på sin åpne Instagram-konto, og i likhet med Läckberg overøser han sin ferske ektefelle med søte ord:

«De siste årene har vært de beste i livet mitt. Når jeg er med deg og vår vidunderlige familie, kjenner jeg meg hel. De viktigste puslespillbitene i livet mitt har falt på plass. Takk for at du gjør hver dag til en dans på roser», skriver han.

Ifølge Expressen annonserte paret så sent som i mars at det ikke kom til å bli bryllup i år.

Lørdag var parets venner og familie invitert til å feire Simons 30-årsdag med et «white party» - men så ble altså gjestene overrasket med en vielse!

Tidligere på dagen delte Camilla Läckberg selv et innlegg på Instagram som indikerte at det «bare» var kjærestens bursdag som skulle feires denne dagen. På bildet poserte hun med sin manager, Christina Saliba, som ifølge Expressen hadde planlagt kjærlighetsfesten:

Saken fortsetter nedenfor.

The girls getting ready for the big party 😎🍾 #simon30 #whiteparty @christina_saliba

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Fikk pes for aldersforskjellen

Det var i november 2015 det ble kjent at det profilerte paret hadde forlovet seg. Også den gang valgte duoen å la bevigenheten være så privat som mulig, og Läckbergs manager var knapp med detaljene overfor Aftonbladet.

Noen måneder tidligere samme år, annonserte paret at de ventet sitt første felles barn. Dattera Polly (1) kom til verden våren 2016, ifølge Expressen.

Tidligere var forfatteren gift med Martin Melin, som hun fikk en sønn med. Läckberg har dessuten to andre barn fra et tidligere forhold.

Etter at Läckberg og Sköld ble et par, kunne krimforfatteren fortelle at paret opplevde et svært stort fokus på aldersforskjellen mellom dem.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg. Hadde aldersforskjellen gått den andre veien, hadde jo ikke en kjeft reagert på det, sa den svenske «krimdronninga» til bladet Tara Frisk i 2015.

Läckberg røpet i samme intervju at hun en periode måtte stenge Instagram-kontoen sin, fordi hun mottok så mange negative kommentarer der.

Kontroversiell dame

Selv om hun altså har måttet tåle drittslenging om forholdet til Simon Sköld, er ikke Camilla Läckberg redd for å si det hun mener.

Da hun gjestet «Skavlan» tidligere i år, fikk hun oppmerksomhet da hun innrømmet at hun straffer de eldste barna sine - hvis de ikke oppfyller pliktene de har i familiens hjem.

Forfatter Camilla Läcberg gjester «Skavlan», der hun forteller om hvordan hun lærer barna sine å ta ansvar for ting i huset. Og hvis de ikke oppfyller pliktene sine, vanker det straff.

Oppgavene innebærer blant annet middager en kveld i uken hver, klesvask og rydding, og og om oppgavene ikke gjøres medfører det altså straff:

- Straffen handler om å ta fra barna noe de verdsetter. Det å ha telefon eller å se på tv ser jeg på som luksus, det er ingen menneskerett barna har. Det virker nesten som at mange foreldre tror det er skrevet inn i (FNs) barnekonvensjon, sa hun til Fredrik Skavlan i februar.

Forfatter Camilla Läcberg gjester «Skavlan», der hun forteller programleder Fredrik Skavlan om hvordan hun lærer barna sine å ta ansvar for ting i huset. Og hvis de ikke oppfyller pliktene sine, vanker det straff. Vis mer

I april havnet hun dessuten i tottene på artist Josefine Jinder, etter at sistnevnte brukte ordet «hore» om en eldre dame som kritiserte stilen og musikken hennes. Läckberg fyrte løs mot Jinders ordvalg i et innlegg på Instagram, og krangelen mellom de to utartet.

LES OGSÅ: - Kim tvinger Kanye til å få flere barn