Atle Pettersen:

Skulle ikke flytte: - Litt vondt

Programlederen og kona hadde ingen planer om å flytte fra Bjørvika - før de fikk et tilbud de ikke kunne si nei til.

FLYTTER: Atle Pettersen og Cathrine Eide kastet seg rundt da de fant drømmeboligen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FLYTTER: Atle Pettersen og Cathrine Eide kastet seg rundt da de fant drømmeboligen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder og artist Atle Pettersen (31) og kona Cathrine Eide (31) har nå en spennende tid foran seg. En de slettes ikke hadde planlagt.

Fredag la de nemlig ut leiligheten i Bjørvika i Oslo på Finn.no, som de kjøpte for tre år siden.

Til Se og Hør kan Pettersen fortelle at det slettes ikke var planlagt å flytte ut av det han beskriver som drømmeleiligheten.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, forklarer han.

Tips fra vennepar

31-åringen sier at det var et vennepar som kunne fortelle at naboboligen deres skulle selges ferdig oppusset, og at den foreløpig ikke var lagt ut for salg.

- Det var helt tilfeldig. Vi fant ut at her måtte vi slå til. Vi ble tipset for tre uker siden, så kjøpte vi det i forrige uke. Vi kastet oss rundt og fikk lagt ut leiligheten, forteller han.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Nøyaktig hvor ferden går holder han hemmelig, men avslører at det er «litt ut av byen» i retning Fornebu. Og at det er såpass at Foodora-syklistene ikke når frem.

- Det blir den største overgangen. Vi er veldig glade i å bestille takeaway, sier han og ler.

Større plass

Leiligheten i Bjørvika, som ekteparet kjøpte i 2018, er lagt ut til en prisantydning på 12 millioner kroner. Her har de nytt godt av to store takterrasser. Det er likevel ikke bare Foodora-mangelen som blir en overgang for paret.

De siste tre årene har de hatt 85 kvadratmeter å boltre seg på - nå blir det «et par kvadratmeter» ekstra, forteller Pettersen.

- Her blir det muligheter for å få alle gutteromsfantasiene oppfylt, jeg må bare jobbe littegrann. Hvis jeg kan få på et trenings- og gamingrom og full pakke så er jeg strålende fornøyd!

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Litt vondt

Bjørvika er som kjent et område i hovedstaden som det de siste årene har vært mye arbeid i. Nå er de imidlertid ferdig å arbeide ved leiligheten til Pettersen og Eide.

- Sånn er livet, det tar uante svingninger. Det gjorde litt vondt å legge den ut, men vi kommer ikke til å angre, sier han.

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som informasjon- pressesjef i Kreftforeningen. Seks år senere gikk han ned på kne, og de to ga hverandre sine ja i Hellas i 2019. I 2020 kunne de også juble over å ha kjøpt hyttetomt i Horten.

LES OGSÅ: Atle Pettersen deler nakenbilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer