- Skulle hatt noe bedre å gjøre enn å skifte bleier

Artisten Lily Allen kjeder seg i mammarollen.

HENDENE FULLE: Lily og Sam Cooper har i løpet av kort tid blitt foreldre til to små jenter. Her fra et vennebryllup i 2012. Ethel Mary i pappas armer, mens Marnie Rose fremdeles var i magen til mamma Lily. Foto: Stella Pictures
HENDENE FULLE: Lily og Sam Cooper har i løpet av kort tid blitt foreldre til to små jenter. Her fra et vennebryllup i 2012. Ethel Mary i pappas armer, mens Marnie Rose fremdeles var i magen til mamma Lily. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For den britiske artisten Lily Cooper (27), bedre kjent som Lily Allen, har det vært en hard kamp for å bli mamma.

Tidligere har hun opplevd flere spontanaborter, og i 2010 var hun døden nær da hun og ektemannen Sam Cooper (34) mistet deres ufødte barn da artisten seks måneder inn i svangerskapet ble rammet av blodforgiftning.

Lykken var derfor ekstra stor for ekteparet da døtrene Ethel (15 mnd) og Marnie Rose (2 mnd) kom til verden.

Men nå har hverdagen innhentet stjernen, som har begynt å bruke ektemannens etternavn etter bryllupet i 2011, og på Twitter gir hun uttrykk for at selv for henne kan mammarollen, og dens rutiner, av og til bli kjedelig.

«Noen ganger kunne jeg ønske at jeg hadde noe bedre å gjøre enn å skifte bleier, lage mat, se på søppel-TV og respondere på henvendelser på nettet.», tvitret hun nylig, og la til hashtaggene #Kjedermeg og #Trengerågåutmer.

«Not Fair»-sangeren er kjent for å være en sosial dame, og bare uker før fødselen nummer to var 27-åringen til stede på den røde løperen under prisutdelingen British Fashion Awards i London, for å ta del i festlighetene sammen med kjendisvennene.

LES OGSÅ: Gwyneth Paltrow nekter barna å spise ris, brød og pasta
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer