Skulle ha vært på Utøya

- Jeg vet jo ikke hvordan jeg skal forklare barna dette, sier Terje Sporsem.

I SJOKK: Terje Sporsem var klar til å dra på Utøya for å underholde, da oppdraget ble avlyst i siste liten. Sporsem sliter nå med å forklare barna sine hva som har skjedd. Foto: Per Ervland, Seher.no
I SJOKK: Terje Sporsem var klar til å dra på Utøya for å underholde, da oppdraget ble avlyst i siste liten. Sporsem sliter nå med å forklare barna sine hva som har skjedd. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker Terje Sporsem (35) var booket som en av underholderne ved årets AUF-leir på Utøya, og hadde pakket gitaren og var klar til å dra dit da oppdraget ble avlyst i siste liten.

- De sa det var avlyst, på grunn av bomben i sentrum. Jeg hørte ingenting om noen skyting på det tidspunktet, sier Sporsem til Her og Nå.

Senere samme dag kom nyheten om den grufulle skytingen som krevde flere menneskeliv på Utøya. Terje Sporsem ble sjokkert over massakren, og forteller at han følte seg maktesløs som far.

- Jeg vet jo ikke hvordan jeg skal forklare barna dette, sier Sporsem til ukebladet.

Den profilerte komikeren har den siste tiden planlagt det kommende bryllupet med samboeren Katrine Myrenget, men etter fredagens tragiske hendelser har ikke dette stått i fokus hos paret.

- I dag og de nærmeste dagene blir ikke dager der man skal velge smak på bryllupskaken, for å si det sånn, sier Terje Sporsem til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  TV-reporter var drapmannens venn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer