Steve Irwins datter:

Skulle ha fylt 58:
- Du er alltid med meg

Den verdensberømte krokodillejegerens etterlatte familie deler rørende hyllester på dagen som skulle ha vært hans 58 årsdag.

I SORG: Lørdag skulle den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin ha fylt 58 år. Slik ble det ikke. I anledning Irwins bursdag deler Irwins etterlatte familie hyllester i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Lørdag skulle den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin ha fylt 58 år. Slik ble det ikke. I anledning Irwins bursdag deler Irwins etterlatte familie hyllester i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått snart 14 år siden verden fikk sjokkbeskjeden om at den verdenskjente krokodillejegeren Steve Irwin hadde gått bort, 44 år gammel.

Irwin omkom etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar, og livet sto ikke til å redde.

Dødsfallet til stjernen etterlot kona Terri (54), dattera Bindi (21) og sønnen Robert Clarence (16) i stor sorg.

Lørdag ville Irwin ha fylt 58 år, og i den anledning har stjernens etterlatte familie delt sine hyllester i sosiale medier.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Hedrer sin avdøde far

Datteren Bindi Irwin har flere ganger fortalt åpenhjertig om tapet av faren, og på Instagram deler hun et hjerteskjærende innlegg for å hylle sin avdøde far på bursdagen hans.

Bildet viser et rørende øyeblikk mellom far og datter.

- Pappa, i dag er bursdagen din. Jeg tok meg en ekstra sterk kopp med te akkurat slik du likte den. Jeg klemte mamma for deg, og fortalte henne hvor mye vi elsker henne, starter hun innlegget med.

Videre skriver 21-åringen at hun og broren Robert dro på tur i de fjellene som Irwin elsket, at de så på en av dokumentarfilmene hans og at de delte historier om ham.

- Jeg gikk gjennom kontoret ditt i dyrehagen og smilte til de gamle familiebildene våre. I dag og hver dag savner jeg deg, og elsker deg mer enn ord kan beskrive. Du er alltid med meg, avslutter hun innlegget med.

FAMILIE: Steve Irwins to barn Bindi og Robert hjalp mamma Terri da den avdøde krokodillejegerens stjerne på Hollywoods «Walk of Fame» ble avduket. Video: Splash DV Vis mer

- Jeg elsker deg

Irwins kone, Terri, deler også en egen hyllest til sin avdøde ektemann på Twitter. Heller ikke hun legger skjul på savnet etter sin kjære.

- I dag hadde det vært Steves` 58-årsdag. Selv om hjertet mitt verker over å savne ham hver dag, er jeg fast bestemt på å feire det han elsket mest, skriver Terri og fortsetter:

- Han var lykkeligst når han tilbrakte tid på Australia Zoo med Bindi og Robert. Han var min beste venn, den beste faren og han bygde den beste dyrehagen. Jeg elsker deg.

Twitter-innlegget inneholder flere bilder av familien på fire.

Irwins sønn, Robert, var under tre år gammel da han mistet faren sin, men også han deler et innlegg på dagen faren skulle ha fylt 58 år. Bildet Robert deler er et familieportrett av dem alle samlet.

Se dette innlegget på Instagram

Family Always ❤️ . . . 📷: Tim Bauer

Et innlegg delt av Robert Irwin (@robertirwinphotography)

- Alltid familie, skriver Robert til innlegget.

Fikk prestisjetung stjerne

I løpet av Steve Irwins 44 år gamle liv rakk han å bli verdensberømt, og selv om den legendariske krokodillejegeren er borte, lever minnet han fortsatt.

For snart to år siden fikk han en etterlengtet stjerne på Hollywood berømte «walk of fame». De to barna hans, Bindi og Robert, var til stede for å hylle den store markeringen som skulle vise seg å bli en tårevåt affære.

FØLSOMT: Bindi Irwin tok til tårene da hun hyllet faren i en tale i Hollywood i 2018. Det var året Steve Irwin fikk sin egen stjerne på promenaden «Walk of Fame». Foto: NTB scanpix
FØLSOMT: Bindi Irwin tok til tårene da hun hyllet faren i en tale i Hollywood i 2018. Det var året Steve Irwin fikk sin egen stjerne på promenaden «Walk of Fame». Foto: NTB scanpix Vis mer

Irwins to barn og hans enke Terri snakket alle under seremonien. For Bindi spesielt ble det hele følsomt, da hun fortalte om hvordan hennes far selv hadde elsket å være der under seremonien.

- Jeg hadde aldri drømt om at dette skulle skje. Sammen skal vi alle dedikere oss til det pappa jobbet så hardt for, fortalte hun, og tørket unna tårene som strømmet nedover kinnet hennes.

Det var ikke bare Steve Irwins datter som hyllet faren fra scenen.

- Han var den beste og mest fantastiske samtalepartneren, men også den beste faren, skjøt Robert inn i sin tale.

HYLLEST: Familien hadde rett og slett med seg en gedigen slange til seremonien, som en hyllest til avdøde Steve Irwin. Foto: NTB scanpix
HYLLEST: Familien hadde rett og slett med seg en gedigen slange til seremonien, som en hyllest til avdøde Steve Irwin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var ikke bare med ord familien valgte å hylle den avdøde TV-helten. Med seg på Hollywoods «Walk of Fame» hadde de nemlig en gigantisk slange, som de poserte med ved siden av den nye stjerna.

LES OGSÅ: - Mistet nesten livet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer