MER NORMAL: Line Verndal hevder hun gjerne skulle levd et mer normalt liv. Foto: SCANPIX
MER NORMAL: Line Verndal hevder hun gjerne skulle levd et mer normalt liv. Foto: SCANPIXVis mer

- Skulle gjerne hatt et mer normalt liv

Spørsmålene hoper seg opp for den populære TV-kjendisen...

SEHER.NO: Etter en rekke år som skuespiller, ble Line Verndal (37) først for alvor kjent gjennom NRK-suksessen "Himmelblå". I tiden etter har hun fått roller i filmen "Limbo" og teaterstykket "Sangen om den røde rubin".

Men en ting er sikkert. Livet som skuespiller er ingen A4-tilværelse. Innspillingen av "Limbo" foregikk over syv uker på Trinidad, og under "Himmelblå"-innspillingen bodde hun med datteren på et nedlagt asylmottak i Brønnøysund. Nå venter 50 teaterscener rundt om i hele landet på Verndal.

- Jeg skulle gjerne hatt et litt mer normalt liv, sier Verndal i et intervju med VG Helg.

I motsetning til sine venner, har Verndal verken et fast sted å bo, en fast jobb, og heller førerkort. I løpet av ukene på Trinidad, fikk skuespilleren tid til å stille seg selv en rekke spørsmål.

- Hva er jeg i livet? Jeg er 37 år, er jeg lykkelig nå? Blir jeg mer lykkelig av å spille hovedrolle i en film, jeg trodde jo det? Kanskje burde jeg begynne med noe annet? Studere psykologi og bli en klok gammel dame som kan hjelpe andre? forteller hun til avisen.

Men noe bryllup med prinsessekjole er ennå ikke et tema for Verndal. Det har hun nok av på jobben, mener hun selv.

Tredje sesong av "Himmelblå" begynner 28. februar på NRK.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Min mest krevende rolle