Ashley Graham:

- Skulle gjerne blitt gravid i går

Supermodellen er mer enn klar for å bli mamma igjen.

LYKKELIGE: Justin Ervin og Ashley Graham traff hverandre i kirken i 2009. Året etter giftet de seg. Foto: Splash News Fotograf: Xavier Collin/image Press Agency/NTB
LYKKELIGE: Justin Ervin og Ashley Graham traff hverandre i kirken i 2009. Året etter giftet de seg. Foto: Splash News Fotograf: Xavier Collin/image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar fjor ønsket Ashley Graham (33) og ektemannen Justin Ervin (32) sønnen Isaac Menelik (1) velkommen til verden.

Den lille gutten er parets første barn, men hvis alt går etter planen så er han ikke det siste.

Elsket å være gravid

Supermodellen røper nemlig nå at hun nesten ikke kan vente med å utvide familien ytterligere.

- Jeg skulle gjerne blitt gravid i går hvis det hadde vært mulig, avslører Graham i et intervju med magasinet WSJ, ifølge People, og legger til:

HYLLES: Modellen Ashley Graham har de siste årene vært på «alles» lepper. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

- Ved et «uhell» hadde jeg ubeskyttet sex mens jeg hadde eggløsning bare for å se om jeg kan bli det mens jeg ammer, deler hun videre.

Like før sønnen kom til verden avslørte også Graham at hun elsket å være gravid.

- Jeg aksepterer alle forandringene kroppen min gjennomgår disse månedene, og nå, mer enn noensinne, kjenner jeg på superkreftene jeg får ved å være en kvinne, forklarte hun, ifølge Contact Music, og la til:

- Det er en helt naturlig forandring som pågår inni meg, og jeg føler meg modig og vakker, samtidig som jeg blir sterkere og sterkere.

Får psykolog-hjelp

I intervjuet med magasinet WSJ reflekterer hun nå, ett år etter fødselen, over hvordan morsrollen og pandemien har påvirket identiteten hennes. 33-åringen forteller blant annet at hun regelmessig har gått til terapi siden mai for å håndtere hvordan hun skal sjonglere at Ashley «the brand» og Ashley som «mor og kone» bor under ett og samme tak.

- Jeg har snakket med en psykolog om «hvem er Ashley?». Jeg har alltid vært i forandring, noe som har vært en fordel i den bransjen jeg er i, men det har også gjort at jeg har mistet kjernen av hvem jeg er, deler hun.

- Jeg føler 2020 har forsterket dette på grunn av pandemien og babyen. Så akkurat nå jobber jeg med å finne tilbake til kjernen av meg selv, i tillegg til å omfavne fortiden min, utdyper hun, ifølge People.

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

33-åringen bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og har blant annet flere ganger vist frem strekkmerkene sine.

Sist uke delte hun også flere bilder hvor fans og følgere viser fram sine ulike kropper.

«Jeg vil bare si tusen takk for at dere har tagget meg i alle deres vakre bilder. Det er ikke alltid lett å elske hver eneste bit av kroppen sin. Jeg har selv lært at det må praktiseres daglig, det er ikke en målstrek. Å se all deres skjønnhet og selvsikkerhet i disse bildene inspirerer meg mer enn dere noen gang vil forstå. Og å se på dem er en av favorittdelene mine med Instagram. Jeg er så takknemlig for samfunnet vi har skapt her inne. Sammen er vi sterkere», står det som tekst.

LES OGSÅ: - Kate og William planlegger barn nummer fire

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer