- Skulle forlatt ham tidligere

Dette er visst ikke første gang NBA-stjernen har vært utro mot vakre Eva...

ANGRER: Ifølge venner av Eva Longoria, angrer TV-stjernen på at hun ikke forlot Tony Parker tidligere. Foto: All Over Press
ANGRER: Ifølge venner av Eva Longoria, angrer TV-stjernen på at hun ikke forlot Tony Parker tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Venner av Eva Longoria (35) avslører overfor Popeater at «Desperate Housewives»-stjernen er knust over Tony Parkers (28) utroskap. Men hun angrer likevel på at hun ikke forlot ham tidligere.

- Da de første ryktene om Tonys utroskap, kom allerede da de bare hadde vært gift i fire måneder. Men Eva valgte å lytte til sitt hjerte, i steden for å bruke hodet. Hun stod trofast ved sin ektemanns side, fordi hun har en sterk tro på ekteskapet som en institusjon. Hun valgte å tro at hennes ektemann var uskyldig, sier vennen til Popeater.

På det tidspunktet ble NBA-stjernen beskyldt for å ha hatt en affære med Alexandra Parressant - en fransk modell. Han benektet ryktene stanhaftig.

Denne gangen skal det ha vært umulig å benekte for utroskapet, Eva fant nemlig seksuelle e-mailer og meldinger på sin ektemanns telefon. Men dette skal bare ha vært en liten del av Tonys utroskap.


- Du kan ikke bare snu ryggen til ekteskapet fordi du får et par tekstmeldinger. Ikke tro for et sekund at Eva tok lett på denne avgjørelsen. Men det er ting som har skjedd, som hun aldri kommer til å snakke om. Hennes tillit til ham er ødelagt - akkurat som Evas hjerte.

Det skapte sjokkbølger i Hollywood, da det ble kjent at stjerneparet Eva Longoria Parker og Tony Parker  hadde endt sitt forhold i forrige uke. Parker hadde vært utro mot kona Eva Longoria med en av konene til hans lagkamerater.

Både Eva og Tony har i ettertid søkt om sklismisse, Eva i LA og Tony i Texas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Bombarderte blondine med bilder av seg selv