NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenom programmet. Foto: NTB scanpix/ Privat
NY KJÆRESTE: TV3-profil Kjell-Ola Kleiven skulle delta i «Kjendis søker kjæreste» på TV 2 denne våren, men bekrefter i stedet at han har funnet lykken utenom programmet. Foto: NTB scanpix/ Privat Vis mer

Kjell-Ola Kleiven:

Skulle finne kjæreste på TV - slik ble det ikke

- Jeg måtte selvsagt ta praten med TV 2.

Publisert

I høst ble det kjent at «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven (41) var blant deltakerne i TV 2s nye realitykonsept, «Kjendis søker kjæreste».

Nå viser det seg imidlertid at Kleiven likevel ikke blir å se i programmet, som har premiere denne våren. Årsaken? Han har allerede fått seg kjæreste.

Overfor Se og Hør røper Kleiven noen detaljer om sin kjære:

- Vi møttes på en restaurant i Oslo hvor hun jobber. Hun var fryktelig søt, så da måtte jeg bli kjent med henne. Hun heter Thao og er 35 år. For tiden er vi på ferie sammen på Gran Canaria hvor jeg har hus. Vi er begge veldige aktive, så vi koser oss sammen her nede med blant annet turer i fjellet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Ut på tur:) nyter tid med @thao83

Et innlegg delt av Kjell-Ola kleiven jr (@olakleiven_jr)

- Jente med stor «J»

Det var slutten i september TV 2 presenterte «Svindeljegerne»-profilen som én av fem kjendiser som skulle søke kjærligheten på tv-skjermen. I løpet av tiden som har gått siden, har sivilstatusen altså endret seg for Kleiven - uten at det var planen.

- Jeg skulle absolutt være med på «Kjendis søker kjæreste», men med livet vet man aldri hva som skjer. Da jeg traff Thao var hun en jente med stor «J», hun var positiv, fin og vanvittig bra, forklarer han til Se og Hør, og legger til:

- Det var en mulighet jeg ikke kunne gi fra meg. Jeg måtte selvsagt ta praten med TV 2, men de var veldig forståelsesfulle. Vi var litt i gang med innspilling, men det føltes så riktig med henne.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Forståelse fra TV 2

Kjell-Ola Kleiven skulle egentlig erstatte spilloppmaker Frank Løke (38) i TV 2-programmet, fordi sistnevnte ble fjernet fra den opprinnelige casten etter at han ble sparket ut av «Skal vi danse» i midten av september.

TV3-programlederen forsikrer at det ikke ble dårlig stemning da han fortalte at «Kjendis søker kjæreste» ikke var aktuelt for ham likevel.

- TV 2 forsto veldig godt. Når man takker ja til et sånt program så er man jo singel, men man kan ikke betinge livssituasjonen sin. Man vet ikke når den rette dukker opp. Vi har det kjempefint sammen, sier Kleiven.

- Hvor lenge vi har vært sammen? Det er litt vanskelig å si faktisk, men vi har det sjukt fint.

TRUET: Under et opptak i en elektronikkbutikk på Gran Canaria blir «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven truet med pistol. Video: TV 3 Vis mer

Får ikke erstatter

Pressekontakt for «Kjendis søker kjæreste» i TV 2, Anne Martha Leidland, har følgende å si om at Kleiven har trukket seg fra det ferske programmet:

- Kjell-Ola valgte for en stund tilbake å trekke seg fra «Kjendis søker kjæreste». Det blir ikke hentet inn en erstatter for ham i programmet, men seerne har masse spennende i vente når serien har premiere senere i vår.

Dermed blir det altså de fire kjendisene Ida Fladen (32), Lilli Bendriss (73), Dennis Vareide (28) og Glenn Jensen (31) seerne får følge på kjærestejakt denne våren - i hvert fall foreløpig.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/frank-loke-overrasket-med-ex-on-the-beach-profil/70241527 Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om tiden etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer