Alesha Dixon:

Skulle feire bryllupsdag - så var ektemannen utro

- Jeg trodde livet mitt var over.

BLE BEDRATT: Alesha Dixons tidligere ektemann var utro mot henne i 2006. Nå snakker hun om sorgen. Her avbildet i forbindelse med en fest i 2008. Foto: NTB Scanpix
BLE BEDRATT: Alesha Dixons tidligere ektemann var utro mot henne i 2006. Nå snakker hun om sorgen. Her avbildet i forbindelse med en fest i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2005 giftet «Britain's Got Talent»-dommer og artist Alesha Dixon (40) seg med rapperen MC Harvey (39), men ekteskapet tok slutt året etter.

Like før ekteparet skulle feire sin første bryllupsdag, fant nemlig Alesha ut at ektemannen hadde vært utro mot henne, noe som ble starten på det som skulle vise seg å bli hennes verste år hittil i livet.

- Jeg spiste ikke på flere dager. Jeg husker jeg bare satt på gulvet i leiligheten min, sier 40-åringen til The Sun om øyeblikket da hun innså at ekteskapet hadde gått i grus.

EKSPAR: Ekteskapet mellom Alesha Dixon og MC Harvey ble kortvarig, etter at sistnevnte hadde et sidesprang. Her er de sammen i et bryllup i 2005. Foto: Mike Lawn/REX/ NTB Scanpix
EKSPAR: Ekteskapet mellom Alesha Dixon og MC Harvey ble kortvarig, etter at sistnevnte hadde et sidesprang. Her er de sammen i et bryllup i 2005. Foto: Mike Lawn/REX/ NTB Scanpix Vis mer

Alesha var langt nede etter å ha funnet ut av MC Harveys sidesprang, og var på et tidspunkt inne på tanken om å skade seg selv.

- Jeg husker jeg var ute og kjørte, og jeg følte meg så dårlig at jeg ikke ville brydd meg om bilen krasjet.

Mistet platekontrakten

På denne tiden hadde Alesha gått solo etter flere år i den populære jentegruppen Mis-Teeq. Som om ikke ting var tungt nok fra før av for artisten, gikk ikke solokarrieren like bra som hun hadde håpet, og med dårlige listeplasseringer for hennes nye sanger ble hun på toppen av det hele droppet av plateselskapet sitt.

SUKSESS: Alesha slo gjennom som artist i jentegruppen Mis-Teeq. Her i 2001. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Alesha slo gjennom som artist i jentegruppen Mis-Teeq. Her i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var hjerteskjærende, og samtidig gikk jeg gjennom mye privat. Ekteskapet ble ødelagt, og jeg mistet platekontrakten min. Jeg måtte starte helt på nytt igjen, forteller hun i dag, 13 år senere.

- Den perioden lærte meg at karma eksisterer. (...) Jeg gikk gjennom et forferdelig år, og trodde livet mitt var over, forteller hun åpenhjertig.

Vendepunktet

Året etter skulle imidlertid ting snu for stjernen. Det året deltok hun i dansekonkurransen «Strictly Come Dancing», den britiske versjonen av «Skal vi danse», og gikk helt til topps.

Alesha beskriver dette øyeblikket som at hun igjen hadde kontrollen over sitt eget liv, da hun før dette hadde kjent en følelse av tap etter tap, og ikke trivdes med seg selv.

I 2009 fikk hun en plass i dommerpanelet i konkurransen, der hun ble værende i to sesonger før hun gikk over til «Britain's Got Talent», der hun har vært siden.

DOMMER: Alesha Dixon er en del av dommerpanelet i «Britain's Got Talent», sammen med David Williams, Amanda Holden og Simon Cowell. Foto: NTB Scanpix
DOMMER: Alesha Dixon er en del av dommerpanelet i «Britain's Got Talent», sammen med David Williams, Amanda Holden og Simon Cowell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Seier på hjemmebane

Også privat har ting ordnet seg for Alesha. I 2007 møtte hun mannen som hun for seks år siden fikk sitt første barn sammen med, danseren Azuka Ononye.

Duoen var først venner, før romantiske følelser oppsto mellom dem noen år etter.

FORELDRE: Alesha og Azuka har datteren Azura Sienna sammen. Her avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Alesha og Azuka har datteren Azura Sienna sammen. Her avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde operert foten, og kunne ikke gå. Han sov på gulvet ved siden av meg og passet på meg hver dag. Jeg så på han og tenkte: «Det der er i gode og onde dager, er det ikke?». Jeg kunne ikke engang komme meg opp trappen. Hvis han kan bære meg til toalettet så er han verdt å ta var på, sa hun til Hello! Magazine i 2016 om øyeblikket da hun innså at Azuka Ononye var mannen i sitt liv.

I 2013 ønsket paret datteren Azura Sienna (6) velkommen til verden. Da det ble kjent at Alesha var gravid, hadde hun klart å holde graviditeten hemmelig i hele seks måneder - til tross for at hun var på tv-skjermen hver uke.

STOLT MOR: I 2013 ble Alesha mor for første gang. Her med datteren i 2016. Foto: NTB Scanpix
STOLT MOR: I 2013 ble Alesha mor for første gang. Her med datteren i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norsk ekskjæreste

Det kanskje ikke så mange vet, er at 40-åringen i en kort periode i 2008 datet den norske fotballstjernen og skuespilleren John Carew (39).

39-åringen bekreftet forholdet overfor Se og Hør, uten å ville kommentere ytterligere, før han ga en kommentar til Daily Mirror:

EKSKJÆRESTER: I 2008 datet Alesha Dixon den norske fotballstjernen John Carew. Her er han avbildet samme år. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: I 2008 datet Alesha Dixon den norske fotballstjernen John Carew. Her er han avbildet samme år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Først vil vi bli kjent som venner, og så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg vil ikke kalle oss et par fordi vi fortsatt holder på å bli kjent, men hun er en fantastisk person.

I 2014 snakket John Carew for første gang ut om sitt tidligere forhold med den britiske stjernen, da han gjestet talkshowet til Else Kåss Furuseth (38), «Else».

- Vi var som tenåringer. Vi sendte barnslige meldinger og sånn. Jeg skal liksom være litt macho da, men med hun ble jeg barnslig. Det var ikke hun som dumpet meg. Det var vel gjensidig forståelse. Hun var i et stadium i livet hvor hun tenkte på familie og barn. Jeg var ikke helt der, fortalte han åpenhjertig den gang.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke fortjent dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer