Skulle få hytte av mor - nå får Suri (6) hus av far!

Julegavene til Suri Cruise (6) får ikke plass under juletreet i år. Se video.

Publisert
SEOGHØR.NO: Suri Cruise (6), datteren til filmstjernene Katie Holmes (33) og Tom Cruise (50) vil ikke lide noen nød på juleaften.

I følge rykter planla Katie Holmes å kjøpe et enormt lekehus til 140 000kr til Suri til jul, men skuespilleren skal ha ombestemt seg i siste liten.

Nå ser det derimot ut til at 6 åringen alikevel vil få huset sitt. Pappa Tom Cruise planlegger nå å kjøpe et hus til Suri, men det er ikke snakk om et lekehus. 

Tom ønsker å kjøpe et hus til nærmere 75 millioner kroner i New York til Suri, der datteren skal kunne ha ponnien og lekene sine. En kilde nær familien sier til Splash TV at Tom er desperat etter å gjøre denne julen til den beste noen sinne.

Skuespilleren ønsker å kjøpe huset så han har et sted å bo når han besøker datteren i New York, og være i nærheten av Suri og ekskona Katie Holmes, som bor på Manhattan.

Kilden legger til at det nye huset vil vil være et flott sted for Suri til å lagre alle lekene Tom hele tiden kjøper til henne, da det ikke er så mye plass i leiligheten til Katie.

Hele familien skal derimot feire jul sammen.

- Vi har mange fine planer for julen. Vi skal være sammen alle sammen, sa Cruise på premieren til sin nye film «Jack Reacher».

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer