Skulle få hytte av mor - nå får Suri (6) hus av far!

Julegavene til Suri Cruise (6) får ikke plass under juletreet i år. Se video.

SEOGHØR.NO: Suri Cruise (6), datteren til filmstjernene Katie Holmes (33) og Tom Cruise (50) vil ikke lide noen nød på juleaften.

I følge rykter planla Katie Holmes å kjøpe et enormt lekehus til 140 000kr til Suri til jul, men skuespilleren skal ha ombestemt seg i siste liten.

Nå ser det derimot ut til at 6 åringen alikevel vil få huset sitt. Pappa Tom Cruise planlegger nå å kjøpe et hus til Suri, men det er ikke snakk om et lekehus. 

Tom ønsker å kjøpe et hus til nærmere 75 millioner kroner i New York til Suri, der datteren skal kunne ha ponnien og lekene sine. En kilde nær familien sier til Splash TV at Tom er desperat etter å gjøre denne julen til den beste noen sinne.

Skuespilleren ønsker å kjøpe huset så han har et sted å bo når han besøker datteren i New York, og være i nærheten av Suri og ekskona Katie Holmes, som bor på Manhattan.

Kilden legger til at det nye huset vil vil være et flott sted for Suri til å lagre alle lekene Tom hele tiden kjøper til henne, da det ikke er så mye plass i leiligheten til Katie.

Hele familien skal derimot feire jul sammen.

- Vi har mange fine planer for julen. Vi skal være sammen alle sammen, sa Cruise på premieren til sin nye film «Jack Reacher».