- Skulle adoptere før hun døde

Tiåring sørger etter at drømmen ble knust.

SKULLE ADOPTERE TIÅRING: Nettstedet ShowbizSpy skriver at Amy Winehouse var i ferd med å adoptere en tiårig jente fra St. Lucia før hun gikk bort. Foto: All Over Press
SKULLE ADOPTERE TIÅRING: Nettstedet ShowbizSpy skriver at Amy Winehouse var i ferd med å adoptere en tiårig jente fra St. Lucia før hun gikk bort. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Amy Winehouse jobbet med å adoptere en ti år gammel jente da hun døde. Det skriver nettstedet ShowbizSpy.com.

Winehouse ble funnet død i sitt hjem i London for en drøy uke siden. Hun ble 27 år gammel. Nettstedet skriver at at stjernen var midt i prosessen med å adoptere Dannika Augustine, en jente som levde i fattigdom på St. Lucia.

Nå sørger jenta over at adopsjonsdrømmen er knust.

- Amy var allerede moren min. Jeg kalte henne mamma og hun kalte meg datteren sin. Hun passet på meg og vi hadde det morsomt sammen. Jeg elsker henne og hun elsket meg, forklarer jenta.

Dannika og Amy skal ha knyttet sterke bånd til hverandre gjennom sangstjernens lange opphold på St. Lucia, der hun flere ganger gikk gjennom rehabilitering for sine narkotikaproblemer.

- Hun var den mest fantastiske personen, og jeg gledet meg så mye til å bo med henne her eller i London. Jeg kan ikke tro at hun er borte. Dette er det verste som noen gang har hendt meg, sier Augustine.

Jentas bestemor, Majorie Lambert, forteller at Winehouse flere ganger ba henne på sine knær om å få adoptere barnebarnet hennes.

- Amy elsket Dannika av hele sitt hjerte. Jeg vet ikke hvorfor hun valgte Dannika foran alle de andre barna her, men fra øyeblikket de møttes, gikk det ikke an å skille dem. Amy ba meg flere ganger om å få adoptere henne.

Lambert forklarer at Winehouse var nær ved å fullføre de siste adopsjonsdetaljene før hun gikk bort.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun døde fordi hun stoppet å drikke