Skuffet over «Idol»-publikum

Lå søvnløs etter at Bianca Skoglie Lal ble stemt ut.

SKUFFET: Hans-Erik Dyvik Husby lå søvnløs etter at Bianca ble stemt hjem. Foto: SCANPIX
SKUFFET: Hans-Erik Dyvik Husby lå søvnløs etter at Bianca ble stemt hjem. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Idol»-dommer Hans-Erik Dyvik Husby (39) mener utstemmingen i TV 2-programmet viser et problem.

Sist fredag ble Bianca Skoglie Lal (17) stemt ut, noe som i dommernes øyne var svært overraskende. I etterkant av sendingen lå Dyvik Husby søvnløs.

- Vi har et problem i «Idol», at folk lar være å stemme på favorittene. Så ryker de ut, og man river seg i håret og angrer på at det har skjedd. Det nytter ikke, sier han til VG.

Dommeren mener at det var feil deltager som røk ut sist fredag, men understreker ifølge avisen at han hadde en forkjærlighet for den unge deltageren fra Fredrikstad.

- Det er på tide at noen griper inn, sier 39-åringen.

- Jeg har det ikke bra, det er jo ikke noe morsomt, for jeg ville veldig gjerne fortsette på dette eventyret her. Men i dag tok det slutt. Det er godt å ha familien her nå, sa Bianca gråtkvalt til Seher.no etter at hun ble stemt ut.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forlot scenen i gråt etter sjokk-exit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer