- Skuffet over at tvillingbroren min ikke kom inn

«Farmen»-Andreas følte seg sikker på at broren skulle komme inn i realityserien.

DUKKET ALDRI OPP: - Jeg hadde inntrykk av at han skulle komme, og jeg sa det også til Knut: At jeg var ganske sikker på at han skulle komme som utfordrer, sier Andreas Nørstrud om tvillingbroren Ragnar til Seoghør.no. Andreas er personen til venstre p Foto: Mari Nymoen/Telen
DUKKET ALDRI OPP: - Jeg hadde inntrykk av at han skulle komme, og jeg sa det også til Knut: At jeg var ganske sikker på at han skulle komme som utfordrer, sier Andreas Nørstrud om tvillingbroren Ragnar til Seoghør.no. Andreas er personen til venstre p Foto: Mari Nymoen/Telen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det begynner for alvor å dra seg til i årets «Farmen». Søndag var det kristne Andreas Nørstrud (28) som måtte ta veien ut av TV 2-programmet, etter å ha tapt øksekast-tvekampen mot stylisten Jon Lundemoen (28).

- Jeg synes det var kult å ryke mot Jon. Det var by mot land, og homo mot hetero. En symbolsk kamp kan man si. Det var ikke noe nederlag for meg å tape mot ham, det ville nok heller vært et nederlag hvis jeg hadde tapt mot Jon eller noen andre i for eksempel slegge. Øksekast var ikke noe jeg la sjela mi i, sa Andreas til Seoghør.no søndag.

Det er imidlertid spesielt én ting 28-åringen ikke synes at er så kult. I onsdagens episode fikk TV-seerne se at Andreas og Knut Eriksen Eide inngikk en avtale. Knut fikk sin «Farmen»-konkurrent til - med hånden på bibelen - å sverge på at han ikke skulle velge ham til annenkjempe dersom Knut fikk overbevist storbonden Endre Aabrekk (27) om å kjøpe slakt på markedet.

- Den avtalen mellom meg og Knut var rett og slett fabrikkert, den var ikke reell i det hele tatt. Folk forventer at det man ser på TV er sannheten, men dette er et eksempel på at produksjonen tar seg friheter. Fra uke 4 hadde jeg og Knut en avtale om at jeg skulle frede ham som annenkjempe fram til finaleuken, forteller Andreas.

En plan som fungerte utmerket, mener den humørfylte mannen fra Tuddal.

- Denne avtalen var meget vellykket, men ble aldri vist hverken på TV eller nett. I uke 7 kom Knut med et nytt forslag overfor meg, der han ønsket å bli storbonde hvis jeg skulle ryke, mot at han fikset slakt på markedet med Endre som storbonde. Jeg avfeiet dette forslaget glatt, da jeg så at ukesoppdraget ikke ville bli fullført og det ikke ble penger til å leie slakter.  

Den utslåtte «Farmen»-deltageren synes det er trist at framstillingen ble som den ble.


- Jeg synes det er litt sleipt. I et realityshow forventer man virkeligheten, ikke klipp og lim som det her. Men min og Knuts avtale fra uke 4 stod likevel ved lag, og han satt derfor trygt den uka Endre valgte meg som førstekjempe.


Dette er derimot ikke eneste gang at Nørstrud synes produksjonsselskapet Strix har tatt seg friheter.

- For litt siden kunne man se at Ingvild og Endre sto foran hesten og godsnakket. Samtidig skapes det et inntrykk av at jeg står på trappa og glor skeptisk på dem, og at jeg legger meg borti forholdet deres. Dette var også klipt inn på en helt feil måte, noe den observante seer selv kunne se. Trappa jeg sto på var jo tom når Ingvild og Endre var i bildet, sier «Farmen»-Andreas til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kvinner fantaserer om en dominant mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer