Robert «NorwayRob» Scott:

- Skuffet og sint

Får videonekt av arbeidsgiver.

LEI SEG: Robert Scott er ikke fornøyd med arbeidsgiver etter å ha fått et forbud mot å lage videoer. Foto: Morten Eik/Se og Hør
LEI SEG: Robert Scott er ikke fornøyd med arbeidsgiver etter å ha fått et forbud mot å lage videoer. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Robert Michael Scott (54) ble kjent for det norske folk da han deltok i «Farmen» i 2021. Men for de som foretrekker mobilen over TV-skjermen, er han nok mest kjent som «NorwayRob» på TikTok.

Til sine to millioner følgere deler han sketsjer fra sin «ekte» jobb, som er bussjåfør i Bergen.

Disse videoene har nå skapt trøbbel for den tidligere «Farmen»-deltakeren.

Til Se og Hør forteller Scott at han ble kalt inn til møte med Tide, som kjører for selskapet Skyss, hvor han ble fortalt at han ikke får lov til å lage videoer med uniform foran bussen.

- Jeg føler meg kansellert. Jeg er uenig, og jeg ble veldig lei meg, skuffet og sint, sier han.

Scott forteller videre at dette er ikke første gangen at busselskapet er misfornøyde med ham. Ifølge Scott fikk han for tre år siden en klage etter at han hadde brukt litt for mye hofter i en dansevideo.

- Denne historien går noen år tilbake i tid, så jeg er ikke veldig overrasket. Det er en lang historie, men nå er for emosjonell til å fortelle den.

TV 2, som også har omtalt saken, har vært i kontakt med både Tide og Skyss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer