Aurora Gude:

- Skuffende

«Torpet»-deltakeren reagerer etter dette.

KJIPT: Aurora Gude er skuffet over «Farmen»-produksjonen. Foto: TV 2
KJIPT: Aurora Gude er skuffet over «Farmen»-produksjonen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I søndagens episode av «Farmen kjendis» måtte skuespiller Marit Andreassen (56) se seg slått av Ingrid Vik Lysne (31) i tvekamp.
Dermed ble Andreassen sendt til «Torpet kjendis».

Like etter returnerte 56-åringen til «Farmen»-gården, etter å ha slått ut Aurora Gude (30) fra sidekonkurransen. Sammen med henne var også Torpet-finalistene Erik Anders Sæter (26) og Ingeborg Myhre (47).

Skuespilleren valgte imidlertid å reise hjem fra Steinsjøen gård, etter en bitter krangel med deltaker Trond Moi (52). Dette før «Torpet»-finalen fant sted.

Valget til Andreassen får «Torpet kjendis»-deltaker Gude til å reagere.

DRAMATISK: Det blir dramatisk inne på «Farmen»-gården da to av deltakerne har noe uoppgjort seg i mellom. Video: Rød Løper / TV 2 PLAY / Espen Solli. Reporter: Klaus Fjellro / Lina Hekkli. Vis mer

Nettavisen omtalte saken først.

Gude fikk nemlig aldri muligheten til å returnere til gården, for å ta plassen til Andreassen i «Torpet»-finalen.

Overfor Se og Hør beskriver 30-åringen situasjonen som «skuffende».

- Jeg bærer ikke noe nag. Det var spontant og ikke noe hun planla, så jeg kan ikke klandre Marit, forklarer Gude og legger til:

- Men jeg skulle ønske at produksjonen hadde andre regler.

Influenseren mener det var «dritkjipt» å ikke få hele «Farmen»-opplevelsen.

Bøndene på «Farmen kjendis» får seg en overraskelse når det plutselig har skjedd endringer på markedet. Video: Luna Lea / TV 2 PLAY. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Jeg skulle gjerne opplevd hele kaken og ikke bare et lite stykke.

- Jeg var så motivert, både til å gjøre en innsats i forhold til arbeid, og fordi jeg kom godt overens med menneskene og ble så glad i dyrene. Jeg er en deltaker som gjør alt med hjerte og sjel, understreker hun.

Overfor Nettavisen sier pressesjefen i TV 2, Jan-Petter Dahl at det aldri ville blitt aktuelt at Gude fikk komme inn på «Farmen kjendis» igjen.

- Reglene på «Farmen» er slik at om man først er ute, så er man ute. Om noen trekker seg så er det ikke aktuelt å hente inn tidligere deltakere, uavhengig av hvor lang tid som er gått.

LES OGSÅ: Forklarer dette: - Leit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer