Kristen Bell:

Skuespillerstjernen hyller marihuana

Ektemannen har vært rusfri i 14 år, men selv har hun ikke noen problemer med å eksperimentere.

ÅPNER OPP: Skuespiller Kristen Bell er totalt ærlig i ny podcast. Her avbildet sammen med ektemannen gjennom fem år, Dax Shepard. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Skuespiller Kristen Bell er totalt ærlig i ny podcast. Her avbildet sammen med ektemannen gjennom fem år, Dax Shepard. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden åpnet skuespiller Kristen Bell (38) seg om ektemannen Dax Shepards (43) tidligere rusmisbruk. «Parenthood»-stjernen sleit nemlig med store rusproblemer, men i 2004 skaffet han seg profesjonell hjelp.

Selv om Shepard i dag har vært rusfri i 14 år, er ikke tobarnsmoren fremmed for å eksperimentere med diverse rusmidler.

Det forteller hun i Marc Marons podcast, «WTF With Marc Maron», ifølge E!News.

- Jeg røyker selv om ektemannen min er hjemme, og det virker ikke som det påvirker ham. Marihuana ruler, sier hun, ifølge nettstedet.

Bell, som blant annet er kjent fra filmen «Bad Moms» og TV-serien «Veronica Mars», røyker imidlertid ikke marihuana daglig og påpeker at hun aldri gjør det mens barna er til stede. Ekteparet har døtrene Delta (3) og Lincoln (5) sammen.

- Jeg gjør det kanskje en gang i uken, hvis jeg er sliten og vi setter oss ned for å se på «60 Minutes», forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Vil arrangere ecstasy-fest

I podcasten forklarer Bell at hun aldri har prøvd kokain og er usikker på om hun har prøvd ecstasy. Hun hevder at ektemannen har oppmuntret henne til å arrangere en helt spesiell fest - der han selv skal delta som rusfri.

- Han mener at jeg ikke bør forlate denne jorda før jeg har prøvd ecstasy eller sopp. Han ønsker å arrangere en ecstasy-fest for alle vennene våre. Han vil at alle skal fikse barnevakt for barna sine, komme hjem til oss, og at en av vennene hans serverer oss veldig bra ecstasy mens vi børster håret til hverandre eller noe sånt, sier hun lattermildt i podcasten, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

TI ÅR SIDEN: Skuespillerparet har vært sammen siden 2007. Her avbildet året etter under en filmpremiere i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
TI ÅR SIDEN: Skuespillerparet har vært sammen siden 2007. Her avbildet året etter under en filmpremiere i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nylig skrøt skuespilleren av ektemannen sin fordi han feiret 14 år som rusfri. Til flere bilder av paret på Instagram, skrev hun blant annet:

«Jeg vet hvor mye du elsket dop. Jeg vet hvor mye det kom i veien for deg. Og jeg vet, fordi jeg så, hvor hardt du jobbet for å leve uten», skrev hun og fortsatte:

«Jeg vil for alltid være imponert over ditt engasjement, og nivået av moral du legger på deg selv, som en emosjonell operasjon, hver eneste kveld. Jeg er så stolt at du aldri har vært flau over historien din, men i stedet har delt den bredt, med håp om at det vil inspirere deg til å bli den beste versjonen av deg selv. Du har virkelig inspirert meg også.»

«Jeg elsker deg mer enn jeg trodde jeg kunne elske noen, og jeg vil at du skal vite at jeg ser deg. Jeg ser hvor hardt du jobber. Du er et fantastisk eksempel på hva det er å være et menneske. Gratulerer med 14 år som rusfri».

Stolt

I 2016 innrømmet Kristen Bell, som selv har slitt med angst og depresjoner hele livet, at det har vært tøffe tak, men at hun er svært stolt av ektemannen.

- Han er en fantastisk far. Han forstår verdien av ting. Han var rusavhengig i mange, mange år, men så klarte han å komme seg ut av det. Nå har han vært rusfri i rundt 12 år, sa hun den gang til Sunday Morning, ifølge Us Weekly.

- Han vet hvor mange ganger han har ødelagt ting og hvor mange ganger han har vært nær ved å miste alt han har, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

STILLER ALLTID OPP FOR HVERANDRE: Skuespillerparet Dax Shepard og Kristen Bell har vært gift siden 2013, og har stått sammen i tykt og tynt. Foto: NTB scanpix
STILLER ALLTID OPP FOR HVERANDRE: Skuespillerparet Dax Shepard og Kristen Bell har vært gift siden 2013, og har stått sammen i tykt og tynt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dax Shepard har selv vært åpen om sitt narkotikabruk, og i 2012 innrømmet han i et intervju med Playboy at misbruket var så ute av kontroll at det bare er flaks han ikke endte opp i fengsel.

- Jeg bare elsket å ruse meg sanseløs på kokain, marihuana, alkohol, slankepiller, smertestillende, alt mulig. Jeg hadde spesielt en forkjærlighet til Jack Daniels og kokain, avslørte han.

- Kristen er en ordentlig jente. Alt jeg har gjort er fullstendig skremmende for henne, og hun hadde vanskelig for å tro at jeg noen gang ville klare å være trofast, en god far, bli i ekteskapet, alle de tingene der. Det første halvannet året vi var sammen, kranglet vi om dette nesten hver eneste uke.

Kristen Bell og Dax Shepard ble et par i 2007 og forlovet seg tre år senere. I 2013 ble paret smidd i hymens lenker i Beverly Hills.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke gifte seg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer