LEI: Jennifer Aniston er lei av at media alltid gjør hennes privatliv til skamme. Foto: Rex
LEI: Jennifer Aniston er lei av at media alltid gjør hennes privatliv til skamme. Foto: RexVis mer

Jennifer Aniston:

Skuespillerstjernen føler seg hånet

- Jeg har jobbet for hardt i livet til å bli sett på som et trist, barnløst menneske.

SEOGHØR.NO: Siden Jennifer Aniston dukket opp som Rachel Green i suksesserien «Friends» i 1994, har verdenspressen kastet seg over skuespillerstjerna.

Etter at det i september ble kjent at Anistons eksmann, Brad Pitt, skulle skilles fra Angelina Jolie, har «Friends»-stjerna fått mye, kanskje ufrivillig, oppmerksomhet.

Lei rykteflommen

Tidligere i år skrev Jennifer Aniston et innlegg for Huffington Post der hun tok et oppgjør med de amerikanske journalistene og gikk hardt ut mot rykter som har versert i amerikansk presse i år, og flere ganger tidligere.

- Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendis-nytt, skrev Aniston i innlegget.

Aniston tror også at kvinners sivilstatus, og om de har barn eller ikke, er noe man ofte definerer etter. Det er hun lei.

- Vi er hele uten en partner, med eller uten barn, skrev hun den gang.

Mener hun stadig blir hånet

Nå utdyper hun sine følelser i et intervjuet med magasinet Marie Claire, og forteller at hun flere ganger er blitt gjort til skamme av media.

- Ekteskapsstatusen min har blitt hånet, min skilsmissestatus ble hånet, da jeg ikke hadde kjæreste, ble jeg hånet, brystvortene mine har blitt hånet, forteller Aniston, som tydelig er lei.

Aniston mener at vi er trangsynte og ser kvinner i et perspektiv som splitter oss fra hverandre.

- Hvorfor hører vi på det? Altså, jeg har jobbet for hardt i livet mitt og i min karriere til å bli sett på som et trist, barnløst menneske.

LYKKELIG: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015. 
LYKKELIG: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015.  Vis mer

- Får fram det beste i meg

Jennifer Aniston fant lykken meg skuespillerkollega Justin Theroux våren 2011. Hollywood-paret giftet seg sensommeren 2015.

Den hemmelige seremonien skal ha foregått i parets luksusbolig i Bel Air i Los Angeles.

Til Marie Claire uttrykker hun hvorfor ektemannen er den rette for henne.

- Jeg føler meg sett og beundret, til en hver tid. Det er ingen del av meg som ikke er komfortabel rundt ham, og det får fram det beste i meg. Han er en utrolig god person.

LES OGSÅ: Sangstjernen giftet seg med en av sine fans