Brooklyn Decker:

Skuespillerstjernen ble mamma for andre gang

Nå har sønnen Hank (2) fått en lillesøster.

TOBARNSMOR: Onsdag kunne skuspillerstjernen Brooklyn Decker avsløre at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Onsdag kunne skuspillerstjernen Brooklyn Decker avsløre at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag kunne den kjente supermodellen og skuespillerstjernen Brooklyn Decker (30), kjent fra filmer som blant annet «Battleship» og «What to Expect», dele den gledelig nyheten om at hun og ektemannen, den tidligere tennisproffen Andy Roddick (35), hadde blitt foreldre for andre gang.

Nyheten delte paret på Instagram med en humoristisk tekst.

- En nyfødt, en pjokk, en hund i en kjegle, en hund med svulst, men jeg har en god hårdag, så det er greit, det går bra, det går bra, skriver 30-åringen til det aller første bildet av deres nyfødte barn.

Ifølge People har superstjernen født en datter. En kilde til nettstedet kan røpe at datteren skal hete Stevie.

Fra før av har ekteparet sønnen Hank Roddick (2).

Ba fansen om hjelp

Det er ikke uvanlig at kjendiser deler store private nyheter på sine sosiale medier kontoer. For Brooklyn sin del blir også sosiale medier flittig brukt når hun trenger hjelp til spørsmål hun ikke vet svaret på.

I oktober delte nemlig superstjernen et bilde av seg, liggende opp ned, med spørsmål om noen kunne svare på hvordan man snur babyen i magen rundt. Det var trolig et hint til at babyen ikke var så langt unna.

- Kan noen hver så snill å hjelpe meg med å snu denne babyen rundt? Jeg hører dette fungerer, skrev hun til bildet som mottok haugevis med gode tips og kjerringråd.

Saken fortsetter under:

Can someone please help me turn this breech baby. I hear this works.

Et innlegg delt av Brooklyn Decker (@brooklyndecker)

Det var i juli Andy avslørte at han og kona ventet sitt andre barn. Det delte han under sin takketale under den internasjonale «Tennis Hall of Fame Class of 2017»-seremonien.

- Du er grunnen til at min personlige overgang til et kvasi-normalt hverdagsliv har vært gledelig og flott. Hank vil en dag innse hvor heldig han er. Vår datter som kommer, vil også innse at hun har den beste moren på jorden. Takk for at du er du, sa han til kona som satt som publikum under begivenheten.

Vil kle seg som en gutt

Brooklyn Decker har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men til nettstedet FabSugar i 2012 kunne hun avlsøre at hun egentlig hater å vise frem kroppen sin. Privat foretrekker hun helst å kle seg som en gutt, og å gå med store, vide klær.

- Stylisten min sier alltid at jeg må vise figuren min, men fordi jeg er en guttejente, hater jeg å vise fram kroppen min. Det å finne den rette balansen mellom å være maskulin og feminin er vanskelig.

Året etter, i et intervju med Women's Health, røpet imidlertid Brooklyn at hun lenge har ønsket å se ut som skuespiller Jennifer Aniston (48).

Brooklyn og Jennifer jobbet sammen i filmen «Just Go With It», som gikk på kino i 2011. Under intervjuet fortalte Brooklyn at hun ikke kunne unngå å beundre Jennifers flotte kropp under innspillingsperioden.

- Jeg ble fullstendig tatt på senga. Hun er så aktiv og måtte gå i bikini for filmen sin del. Hun hadde en helt spesiell utstråling rundt henne, fortalte Decker til Women's Health.

- Jeg ble invitert med for en yogatime med henne, men det var så mange flinke «yogis» der at jeg ble skremt og feiget ut.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 06.10.2014 SEXSCENE: Skuespillerne Brooklyn Decker og Patrick Wilson har uttalige filmer bak seg, og virker komfortable under en sexscene på settet til komedien «Stretch». Video: YouTube/Stretch Vis mer

LES OGSÅ: - Cameron Diaz (45) venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer