TIDLIGERE I ÅR: Bildet er tatt fra filmen «The Backup Plan», der Bosley spilte mot Jennifer Lopez. Foto: Stella Pictures
TIDLIGERE I ÅR: Bildet er tatt fra filmen «The Backup Plan», der Bosley spilte mot Jennifer Lopez. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespillerstjerne døde

Ble 83 år gammel.

Publisert
SEHER.NO: «Happy Days»-stjernen Tom Bosley døde tirsdag, melder nettstedet People.com. Skuespilleren ble 83 år gammel.

Bosley spilte rollen som Howard Cunningham i TV-serien som gikk gjennom mange år på TV-kanalen ABC.

- Han var som en far til oss, både på skjermen og bak scenen. Han ga oss alltid råd, enten det var om skuespilling, økonomi eller livet generelt, sier kolloga Scott Baio til People.com.

Tidligere i år var Bosley med i filmen «The Backup Plan», der han spilte mot Jennifer Lopez. Han har også spilt i «Murder, She Wrote» og «Father Dowling Mysteries».

Bosley hadde i lengre tid slitt med en lungebetennelse, og døde på sykehuset i Palm Springs, California av en hjertesvikt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Barnestjernenes mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer