Skuespillersønn anklaget for voldtekt av mindreårig

Henry Hopper skal ha skjenket og dopet ned 15 år gammel jente.

ANKLAGES FOR VOLDTEKT: Henry Hopper er anklaget for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. Foto: Fame Flynet
ANKLAGES FOR VOLDTEKT: Henry Hopper er anklaget for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Dennis Hoppers sønn, Henry Hopper (21), er anklaget for voldtekt av en 15 år gammel jente. Det melder nettstedet TMZ.com.

- De to begynte å prate på Facebook. Etter et par måneders tid skal han ha invitert henne til hjemmet sitt i California flere ganger, og lovet henne både dop og alkohol. Der ventet han til hun var sterkt beruset, før han utnyttet henne seksuelt, skriver nettstedet.

Voldtektene skal ha skjedd i 2011. Den ikke navngitte jenta skal ifølge moren ha slitt såpass med traumene at hun i ettertid måtte ha hjelp av psykologer.

Henry Hopper er selv skuespiller, og spilte hovedrollen i den romantiske komedien «Restless» fra 2011.

Hans far, Dennis Hopper, er kjent fra blant annet «Motorsagmassakeren», «Apokalypse nå!» og «Speed». Han døde av kreft i 2010, og  ble saksøkt nesten ett år etter hans død av kona.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Ba om skillsmisse pådødsleiet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer