Anna Faris og Chris Pratt:

Skuespillerparet skilles

– Vi har prøvd hardt lenge, og vi er veldig skuffet.

SKILLES: Etter åtte år som ektepar, har Anna Faris og Chris Pratt delt nyheten om at de skal skilles.Foto: AP / NTB Scanpix
SKILLES: Etter åtte år som ektepar, har Anna Faris og Chris Pratt delt nyheten om at de skal skilles.Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Natt til mandag ble det kjent at det berømte skuespillerparet, Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) skilles etter åtte år som ektepar.

Den triste nyheten delte Pratt selv på sin Facebook-profil.

– Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skriver han.

Vider forklarer 38-åringen at paret ønsker å verne om sin 4 år gamle sønn, og at de derfor ønsker å holde saken svært privat.

– Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre, fortsetter han.

Paret, som skilles etter åtte års ekteskap og som har sønnen Jack Pratt sammen, møttes under innspillingen av «Take me home tonight» i 2007, og ble forlovet året etter.

Det skal trolig ha vært anspent stemning mellom stjerneparet den siste tiden, og de skal begge ha blitt observert uten gifteringen ved en rekke anledninger, ifølge People.

Både Faris og Pratt har hver sin suksessrike skuespillerkarriere. Likevel forteller en kilde nær paret at Anna til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb, skriver nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer