Anna Faris og Chris Pratt:

Skuespillerparet skilles

– Vi har prøvd hardt lenge, og vi er veldig skuffet.

SKILLES: Etter åtte år som ektepar, har Anna Faris og Chris Pratt delt nyheten om at de skal skilles.Foto: AP / NTB Scanpix
SKILLES: Etter åtte år som ektepar, har Anna Faris og Chris Pratt delt nyheten om at de skal skilles.Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Natt til mandag ble det kjent at det berømte skuespillerparet, Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) skilles etter åtte år som ektepar.

Den triste nyheten delte Pratt selv på sin Facebook-profil.

– Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skriver han.

Vider forklarer 38-åringen at paret ønsker å verne om sin 4 år gamle sønn, og at de derfor ønsker å holde saken svært privat.

– Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre, fortsetter han.

Paret, som skilles etter åtte års ekteskap og som har sønnen Jack Pratt sammen, møttes under innspillingen av «Take me home tonight» i 2007, og ble forlovet året etter.

Det skal trolig ha vært anspent stemning mellom stjerneparet den siste tiden, og de skal begge ha blitt observert uten gifteringen ved en rekke anledninger, ifølge People.

Både Faris og Pratt har hver sin suksessrike skuespillerkarriere. Likevel forteller en kilde nær paret at Anna til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

EN SØNN: Anna Faris og Chris Pratt har sønnen Jack sammen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
EN SØNN: Anna Faris og Chris Pratt har sønnen Jack sammen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Matforgiftet i eget bryllup

«Scary Movie»-stjernen Anna Faris og «Guardians of the Galaxy»-ektemannen Chris Pratt overrasket alle da de kom hjem fra Bali i 2009 med nyheten om at de hadde giftet seg i hemmelighet.

Men noe luksuriøst bryllup var det absolutt ikke snakk om. Faris avslører nemlig at både hun og Pratt var matforgiftet da de bestemte seg for å bli mann og kone.

– Vi hadde ikke planlagt noen ting. Vi var på Bali og var matforgiftet, den virkelig tøffe typen, du vet, der vi løper fram og tilbake til toalettet, sa hun ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Da de satt på flyet til Bali, ante de selv ingenting om hva som skulle skje.

– Jeg så etter kylling på romservice-menyen, og så at hotellet også kunne tilby bryllup. Selv om vi var syke sa Chris: La oss gjøre det! De ansatte skaffet oss tradisjonelle klær fra Bali og en lokal prest. Vi ante ikke hva som skjedde, men da vi reiste hjem var vi gift, sa Faris.

Akkurat hva paret hadde fått i seg som førte til matforgiftningen er uvisst. Men Faris har tidligere snakket ut om sin noe spesielle smak når det kommer til mat.

Hun er nemlig veldig glad i ekorn.

– Jeg kunne ønske jeg kunne si at det bare har skjedd en gang, men det har skjedd mange ganger. Jeg liker det ikke, men det har blitt en ting nå, sa hun under et tidligere intervju med Jimmy Kimmel.

Saken fortsetter nedenfor.

Jojo-slanking

Til tross for enorm suksess som skuespillere, har Pratt tidligere avslørt at han nesten gikk glipp av sin gjennombruddsrolle i filmen «Moneyball» i 2011, på grunn av vekten sin.

Da han skulle på audition for rollen som Oakland As catcher, Scott Hatteberg, ble han stoppet i døren.

MUSKELBUNT: Chris Pratt i en annen kroppsfasong enn da han prøvespilte for «Moneyball». Her er han i filmen «Guardians of the Galaxy» Foto: Scanpix.
MUSKELBUNT: Chris Pratt i en annen kroppsfasong enn da han prøvespilte for «Moneyball». Her er han i filmen «Guardians of the Galaxy» Foto: Scanpix. Vis mer

– Det er første gang noen har sagt at de ikke vil la meg prøvespille fordi jeg er for tjukk, sa skuespilleren og fortsatte:

– Da bestemte jeg meg for å gå ned i vekt sånn som i wrestling. Jeg hadde ikke råd til en trener, så det var kun løping, rase ned i vekt og nedtrapping av alkohol som ble gjort.

Da tv-serien «Parks And Recreation» hvor Pratt spilte Andy Dwyer gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjorde som muskelbunt i «Guardians of the Galaxy».

Det er ikke uvanlig at skuespillere må variere kroppsfasongen etter rollene, men Pratt stresser ikke med hvordan kroppen vil se ut etter en film er ferdig:

– Hvem vet, kanskje dette er den siste filmen jeg er topptrent i, også blir jeg feit igjen. Det hadde kona mi likt, i hvert fall. Hun liker at jeg er feit, sa han til Today i 2014.

LES OGSÅ: Dro på romantisk ferie etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer