Skuespillerparet separert for andre gang

Tre år etter sexavhengigheten har David Duchovny og Tea Leoni gått fra hverandre igjen.

SEPARERT: Det profilerte skuespillerparet David Duchovny og Tea Leoni har separert seg, men fortsatt er det ikke snakk om skilsmisse.  Foto: All Over Press
SEPARERT: Det profilerte skuespillerparet David Duchovny og Tea Leoni har separert seg, men fortsatt er det ikke snakk om skilsmisse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «X-files»- og «Californication»-stjernen David Duchovny (50) har separert seg fra skuespillerkona Tea Leoni (45).

Ifølge TMZ sier kilder nær paret at selv om de nå er separert og bor hver for seg, har de ikke bestemt seg for om de kommer til å skille seg ennå.

Dette er ikke første gangen paret har tatt seg en pause. Duchovny og Leoni, som er kjent fra filmer som «Ghost Town», «Deep Impact» og «The Family Man», giftet seg i 1997, men var også separert en periode i 2008.

Den gang brøt paret da Duchovny måtte gjennom behandling for sex-avhengighet etter flere år mer utroskap.

Paret har en 12 år gammel datter og en 9 år gammel sønn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg løp rundt som en gal

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer