­

Skuespillerparet ga hverandre sitt «ja»

Etter ti år som kjærester er Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad endelig gift.

GIFT: Skuespillerne Marian Saastad Ottesen (42) og Nils Jørgen Kaalstad (39) er nå gift. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Skuespillerne Marian Saastad Ottesen (42) og Nils Jørgen Kaalstad (39) er nå gift. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i 2008 det ble offisielt at skuespillerduoen Marian Saastad Ottesen (42) og Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad (39) var et par.

I dag giftet duoen seg i Fagerborg kirke i Oslo.

I en nydelig hvit brudekjole strålte bruden fra topp til tå da det nygifte paret kom ut på kirketrappen.

NYGIFT: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad har akkurat giftet seg. Her står de utenfor Fagerborg kirke, nygift. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYGIFT: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad har akkurat giftet seg. Her står de utenfor Fagerborg kirke, nygift. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Både Kaalstad og Ottesen så begge svært lykkelige ut der de vinket og smilte til sine venner og familie som var til stede.

Kjørende i en Rolls-Royce forlot brudeparet kirken, og skal ifølge Se og Hørs fotograf på stedet feire bryllupet videre på Ekebergrestauranten i Oslo, med sine nærmere 120 gjester.

Startet feiringen før

Blant gjestene som dukket opp var det flere kjente fjes å se. Blant andre skuespiller og designer Pia Tjelta, Marte Krogh, Per Sundnes og motegründer Anett Ringstad .

Allerede i går startet ovennevnte feiringen av Kaalstad og Ottesen. Det dokumenterte blant andre Krogh og Ringstad på sine Instagram-kontoer.

Sammen i over 10 år

Det var da de to spilte sammen i teateroppsetningen «Aladdin» utenfor Stavern i 2008, at det skal ha oppstått varme følelser mellom de to skuespillerne.

I oktober samme år var Nils Jørgen aktuell med filmen «Fatso» - en komedie hvor han spilte hovedrollen som en kåt tjukkas, som ikke hadde draget på damer. På privaten var han heldigere, og etter ti år som kjærester ga de hverandre sitt ja i helgen.

Gledet seg

Det var på Bygdøy i Oslo i fjor, under premiere på den andre sesongen av «Vikingane», at paret bekreftet bryllupsplanene for Se og Hør.

- Vi blir mann og kone neste år, og som jeg har sagt til Marian: Det å få barn er egentlig den verste oppladningen til et bryllup, lo «Jøgge».

De har to sønner og en datter sammen, og forsøker så godt de kan å kombinere småbarnstilværelsen med fulltidsjobber.

- Vi gjør egentlig ikke annet enn å jobbe og å være med barna. Stort annet strekker ikke tiden til. Vi har heldigvis en flink barnepike som heter Rikke. Hun er helt rå, og passer barna nå, fortalte Marian oppspilt.

Paret, som spiller sammen i TV-serien «Vikingane», fikk sitt første barn i 2011. I 2014 dukket Marian opp i venninnen Marte Kroghs (43) bryllup med en ny babykul på magen, og kunne da bekrefte overfor Se og Hør at hun og Kaalstad ventet sitt andre barn.

- Ja, jeg venter barn før Sankthans, sa en strålende Ottesen til Se og Hør den gang.

Alle gode ting er tre

I fjor delte skuespillerinnen et bilde på Instagram, der hun bekreftet at paret var blitt foreldre til tre.

«Ottos første trilletur», står det skrevet til bildet.

Ottos første trilletur💞☀🎈

A post shared by Marian Saastad Ottesen (@mariansaastadottesen) on

- Vi fikk en nydelig liten gutt på som heter Otto, og med det er barna i flertall. Alle er glade, sa hun til Se og Hør på vegne av dem begge.

Marian, som har spilt i blant annet «Tatt av kvinnen» og «Elsk meg i morgen», har klart å bli en av landets mest ettertraktede skuespillere.

Hun medvirket blant annet i TV-serien «Lilyhammer», som ble solgt til mer enn 130 land, og ga skuespillerinnen mye oppmerksomhet.

Marian var gravid med sønnen samtidig som karakteren Sigrid i «Lilyhammer» ventet tvillinger. Dessverre gikk ikke fødselen til Marian like problemfritt som på TV-skjermen.

Vis mer Vis mer Vis mer

Svangerskapet gikk fint, men fødselen ble dramatisk. Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende.

- En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, har Marian tidligere sagt til Dagbladet.

Sov med kniv under senga

Skuespilleren forteller at det å få barn har gjort at hun er mindre redd.

- Jeg har vært redd for alt mulig hele tiden, redd for mørket, redd for sykdom, jeg sov lenge med en kniv under senga. og jeg har vært redd for ikke å få til ting. Jeg gikk på en smell på Teaterhøgskolen, og måtte få hjelp til å rydde opp i det. Nå føler jeg meg ikke så veldig redd lenger, sa Marian til avisen, og fortsatte:

- Jeg er veldig, veldig glad i familien min.

Samboeren «Jøgge» har i tillegg til «Fasto» spilt i blant annet «Hodejegerne», «Staying Alive», «Snøfall» og er nå aktuell med en rolle i Stavanger-filmen «Now It's Dark» som er nominert til flere Amanda-priser.

LES OGSÅ: Ble fridd til på kjærlighetstur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer