Jennie Garth:

Skuespillerparet flytter fra hverandre

- De elsker hverandre, men som alle andre ekteskap kreves det arbeid.

FLYTTER UT: Ifølge utenlandsk presse skal skuespillerstjernene Jennie Garth og Dave Abrams flytte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER UT: Ifølge utenlandsk presse skal skuespillerstjernene Jennie Garth og Dave Abrams flytte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I juli 2015 giftet «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (45) seg med skuespiller Dave Abrams (36), etter å ha møttes året før under en «blind date».

Nå har paret flyttet fra hverandre, bekrefter stjernens talsperson overfor US Weekly.

Ifølge nettstedet har ikke duoen skilt seg enda, og ingen skilsmissepapirer skal være signert.

En kilde forteller til nettstedet at paret ikke har bodd sammen den siste tiden, men at de fremdeles prøver å få det til å fungere.

- De elsker hverandre, men som alle andre ekteskap kreves det arbeid. Jennie tar tiden til takke, og fokuserer på sine døtre og seg selv, hevder kilden.

Trebarnsmor

Sammen med sin tidligere ektemann, «Twilight»-skuespilleren Peter Fascinelli (43), har Jennie de tre døtrene Lola Ray (14), Luca Bella (20) og Fiona Eve Fascinelli (11).

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve Foto: All Over Press
GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter var gift i 11 år før de skilte seg i 2012. Sammen har de barna Luca Bell, Lola Ray og Fiona Eve Foto: All Over Press Vis mer

Det var i mars 2012 nyheten om at Jennie og Peter skulle skilles.

I skilsmissepapirene sto det skrevet at det var uforsonlige uenigheter som var grunnen til skilsmissen.

Kort tid etter kom det imidlertid frem at Jennie skal ha blitt fullstendig sjokkert da hennes tidligere ektemann ønsket å skille seg.

- Jeg satte meg imot. Jeg ønsket ikke at det skulle skje. Det tok ganske lang tid før jeg slo meg til ro med det, uttalte Jennie til Showbiz Spy den gang.

Duoen ble separert 1. januar, mer enn tre måneder før nyheten om bruddet kom.

- Jeg har vært gjennom mine mørkeste stunder, og nå er jeg på vei ut. Jeg har det greit. Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, for jeg har aldri vært god til å planlegge. Men kanskje det er en bra ting, fortalte Jennie til Access Hollywood den gang.

Brast i gråt

«Beverly Hills 90210»-stjernen tok bruddet med Peter veldig tungt.

Det fikk fansen bli vitne til da hun blant annet brast i gråt på TV i realityserien «Jennie Garth: A Little Bit Country».

- Jeg tror at med alle slags avslag, blir man sinna fordi man ikke er nok for den personen. Så jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sa Jennie i serien med tårer i øynene.

Saken fortsetter under:

Jennie opplevde stor støtte fra fansen, men da skuespillerstjernen dukket opp på en TV-innspilling kort tid etter utbruddet, ble fansen bekymret.

Gikk ned i vekt

Den dagen så nemlig «Beverly Hills 90210»-stjernen dramatisk tynnere ut. Nesten skjør, skrev US Magazine den gang.

Ikke før året etter valgte Jennie å kommentere den tøffe tiden.

- Det jeg angrer mest på er at jeg lot kroppen min gjennomgå alle disse ekstreme diettene. Jeg gikk ned en del, men la på meg alt igjen nesten med en gang, uttalte hun den gang i januarutgaven av magasinet Health.

I tillegg til å ha fokus på kroppen, fortalte Garth at hun prøver å ha et positivt syn på livet, selv når ting ikke går hennes vei.

- Når jeg har det tøft, som når jeg gikk gjennom bruddet med ekskjæresten min, og den sorgen og tapsfølelsen kommer over deg, så hjelper det å tenke på at det kun varer i 13 til 15 minutter maks, sa hun.

LES OGSÅ: Miley Cyrus og Liam Hemsworth gjør seg klare for et nytt familiemedlem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer