Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus:

- Skuespillerparet er blitt foreldre

Skal ha fått en sønn.

BABYLYKKE: Skuespillerne Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Skuespillerne Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Like før jul kunne skuespillerparet Marie Blokhus (35) og Anders Baasmo Christiansen (41) bekrefte at de ventet barn. Det gjorde Blokhus i et intervju med Dagbladet på «Den 12. mann»-premieren i Fredrikstad.

Da Blokhus forrige uke gjestet «Lindmo» på NRK, kunne hun røpe at terminen var like rundt hjørnet.

Nå skal ventetiden være over for paret. Det skriver Hamar Arbeiderblad, som skal ha fått bekreftet at Marie og Anders har blitt foreldre til en liten gutt.

Det er foreløpig ikke kjent nøyaktig når den nyfødte kom til verden, og paret har foreløpig ikke bekreftet den gledelige nyheten offentlig.

- Kan tåle smerten

Da Marie Blokhus forrige lørdag gjestet Anne Lindmos program, forklarte hun at hun ikke tror man kan bli helt hunde prosent klar for hva som kommer med mammarollen.

- Hvor preppa kan man bli? Jeg tror jeg er en person som alltid rives mellom orden og kaos, og jeg øver meg på å ikke prøve å kontrollere ting som jeg ikke kan kontrollere. Dette har jeg aldri gjort før, og jeg ønsker det velkommen på godt og vondt, sa skuespilleren.

Noe hun for øvrig ikke bekymret seg særlig over, var smerter i forbindelse med fødselen.

- Jeg er ikke redd for at det skal være vondt, det kan jeg tåle, også fikser naturen resten, sa hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

SPILTE SAMMEN: Turtelduene spilte sammen i filmen «Børning 2». Her sammen med Jenny Skavlan, som også har en rolle i filmen. Foto: NTB scanpix
SPILTE SAMMEN: Turtelduene spilte sammen i filmen «Børning 2». Her sammen med Jenny Skavlan, som også har en rolle i filmen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var Se og Hør som i november 2016 kunne avsløre at de to skuespillerne hadde falt for hverandre under innspillingen av «Børning 2».

Selv om duoen var svært hemmelighetsfulle rundt romansen, kunne flere avsløre overfor Se og Hør at det var varme følelser mellom dem.

- De er virkelig forelsket, og storkoser seg i hverandres selskap, fortalte venner av paret.

Under premieren av filmen «Oskars Amerika» i april året etter, skjulte de ikke lenger følelsene for hverandre og ankom den røde løperen arm i arm.

- Uten dramatikk

De begge har vært å se i flere filmer og serier de siste årene. Marie Blokhus er ansatt ved Det Norske Teatret, og har vunnet flere priser for sine roller.

På skjermen har hun blant annet vært å se i serien «Side om side» og i filmen «Jag etter vind».

Det ble mye forvirring da hun i 2016 brått ikke lenger var å se i «Side om side», men ifølge NRK-seriens produsent, Sigmund Falch, skjedde det hele uten dramatikk.

- Dette kom sikkert brått på seerne, men for oss var det ingen dramatikk. Blokhus, som er fast ansatt på Det Norske Teatret og dessuten jobber mye med film, informerte oss i god tid om at hun ikke ble med oss videre.

Selv kunne 35-åringen forklare til Dagbladet at hun var nødt til å prioritere andre prosjekter.

- Jeg har kost meg stort med tre sesonger av «Side om side», er veldig takknemlig for å få ha fått jobbe med disse nydelige menneskene, og setter stor pris på den flotte mottakelsen fra publikum - spesielt fra mine medborgere på Tverlandet, sa hun.

Baasmo Christiansen har på sin side spilt i filmer som blant annet «Buddy», «Kongens Nei» og «Kon Tiki».

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så sikker på at jeg er singel