Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus:

- Skuespillerparet er blitt foreldre

Skal ha fått en sønn.

BABYLYKKE: Skuespillerne Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Skuespillerne Anders Baasmo Christiansen og Marie Blokhus skal ha fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Like før jul kunne skuespillerparet Marie Blokhus (35) og Anders Baasmo Christiansen (41) bekrefte at de ventet barn. Det gjorde Blokhus i et intervju med Dagbladet på «Den 12. mann»-premieren i Fredrikstad.

Da Blokhus forrige uke gjestet «Lindmo» på NRK, kunne hun røpe at terminen var like rundt hjørnet.

Nå skal ventetiden være over for paret. Det skriver Hamar Arbeiderblad, som skal ha fått bekreftet at Marie og Anders har blitt foreldre til en liten gutt.

Det er foreløpig ikke kjent nøyaktig når den nyfødte kom til verden, og paret har foreløpig ikke bekreftet den gledelige nyheten offentlig.

- Kan tåle smerten

Da Marie Blokhus forrige lørdag gjestet Anne Lindmos program, forklarte hun at hun ikke tror man kan bli helt hunde prosent klar for hva som kommer med mammarollen.

- Hvor preppa kan man bli? Jeg tror jeg er en person som alltid rives mellom orden og kaos, og jeg øver meg på å ikke prøve å kontrollere ting som jeg ikke kan kontrollere. Dette har jeg aldri gjort før, og jeg ønsker det velkommen på godt og vondt, sa skuespilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer