NYTT BARN: Skuespillerparet Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen avslører at de skal bli foreldre på ny. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYTT BARN: Skuespillerparet Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen avslører at de skal bli foreldre på ny. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen:

Skuespillerparet avslører babynyhet

Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen blir foreldre igjen.

Publisert

Det var i 2015 at skuespillerne Mads Ousdal (48) og Heidi Ruud Ellingsen (34) kunne avsløre at de var et par. Duoen spilte mot hverandre i hete scener i «Peer Gynt»-spelet i Vågå, der hun spilte Solveig og han spilte selveste Peer. I kulissene begynte søt musikk å oppstå, og brått var de to et par.

- Det er en slags historie fra vi gikk på ski i vinter. Da opplevde jeg at hun sang til meg, nærmest inn i øret. Det kan også ha vært fordi hun var veldig sliten, men det opplevdes som sensuell hvisking. Uansett hva hennes historie er, er det sånn jeg opplevde det, sa Ousdal om forholdet for noen år siden.

Høsten 2016 kom den hyggelige nyheten om at paret hadde blitt foreldre for første gang, da sønnen Abel meldte sin ankomst.

Han er snart tre år gammel, og har en spennende tid i vente. Overfor KK avslører nemlig Ruud Ellingsen at paret skal bli foreldre på ny.

KOLLEGER: I tillegg til å være samboere, er paret også kolleger. Her fra «Mary Poppins» på Folketeatret i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KOLLEGER: I tillegg til å være samboere, er paret også kolleger. Her fra «Mary Poppins» på Folketeatret i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Gleder seg

- Det blir veldig fint, og vi gleder oss, sier hun til magasinet.

Terminen er allerede i høst, men hun skal ikke ta permisjon riktig ennå.

- Jeg har en kjæreste og en far til barna mine som gleder seg til å ha permisjon, og å være hjemme når jeg spiller. Etter premieren har jeg jo hele dagen til å være hjemme med barn når jeg ikke jobber, sier hun til magasinet.

I starten av august skal nemlig urpremieren av «Solveig» gå av stabelen, i Sør-Fron kirke i Gudbrandsdalen. Hun skal blant andre spille mot Ulrikke Døvigen (48) - som for øvrig er eksen til Ousdal. De to har datteren Elsa (15) sammen.

Tidligere har Ousdal uttalt at han ikke ser på seg selv som særlig streng.

- Jeg er sikkert litt streng. Jeg har delt omsorg, så den tiden jeg er på er jeg veldig på, og prøver å være bevisst på det. Jeg prøver å følge opp, uten å legge for mye føringer, sa han til Dagbladet Magasinet i 2015.

Ingen stemor

Det tok en stund før forholdet mellom Ousdal og Ruud Ellingsen ble offentlig kjent, tross at «alle» allerede visste at de to hadde falt pladask for hverandre. Til VG Helg i 2016 snakket hun om hemmelighetskremmeriet.

- Hvorfor ikke, holdt jeg på å si. Man vil jo bli kjent og prøve seg frem som kjærester litt før man inkluderer alle andre. Det var helt naturlig.

Den gang sa hun også at hun ikke ville bli som stemor å regne for Mads' datter, som nå altså snart kan kalle seg storesøster igjen.

- (...) Datteren til Mads trenger ingen stemor, hun har allerede en super mamma. hun er verdens herligste 11-åring, jeg er heldig som får være rundt henne, sa hun.

I åtte år var han for øvrig kjæreste med Pia Tjelta (41). De gikk hver til sitt i 2014.

LES OGSÅ: Nå kan den danske modellprinsen juble

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer