Skuespillerne hinter om «Downton Abbey»-film

- Det er ikke sikkert det er over helt ennå, sier skuespiller Michelle Dockery.

KAN BLI FILM: Flere skuespillere hinter om at det er sannsynlig at fansen ikke har sett det siste av gjengen fra TV-serien «Downton Abbey». Foto: ITV
KAN BLI FILM: Flere skuespillere hinter om at det er sannsynlig at fansen ikke har sett det siste av gjengen fra TV-serien «Downton Abbey». Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2010 var den britiske TV-serien «Downton Abbey» en hit verden over, og fansen gråt seg gjennom siste episode, som ble sendt på slutten av fjoråret.

Siden serieslutt har det gått rykter om at serien også skal bli en film, men foreløpig har ingenting blitt bekreftet.

Nå letter imidlertid skuespiller Michelle Dockery (34) - som spilte rollen som Lady Mary Crawley i serien - på sløret om filmplanene.

- Jeg tror det er muligheter for en film. Det er noe jeg ville vurdert av hele mitt hjertet, så vi får se. Det er ikke sikkert «Downton Abbey» er over helt ennå, sier hun til The Telegraph og fortsetter:

- Jeg savner virkelig kollegene mine. Men vi er heldigvis fremdeles svært nære.

Saken fortsetter nedenfor.

Håper på film

Også skuespiller Joanne Froggatt (35) - som spilte Anna Bates i serien - har uttalt at hun tror det er en stor sjanse for at skuespillerne møtes igjen i en fremtidig filmatisering.

- Jeg tror det kommer en mulighet for en film etter hvert. Vi vet ingen ting ennå, men det har definitivt vært snakk om det, sa hun til CNN tidligere denne måneden. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer