<strong>ARTIST OG SKUESPILLER:</strong> Michelle GoPaul (24) har spilt i flere filmer og gitt ut flere album, men karrieren kan nå ha fått en bråstopp etter at hun har blitt arrestert og siktet for kidnapping. Foto: MYSpace
ARTIST OG SKUESPILLER: Michelle GoPaul (24) har spilt i flere filmer og gitt ut flere album, men karrieren kan nå ha fått en bråstopp etter at hun har blitt arrestert og siktet for kidnapping. Foto: MYSpace Vis mer

Skuespillerinnen stjal baby fra audition

Foreldrene trodde babyen skulle bli barnestjerne, mens de ventet stakk skuespilleren av med Roma (1 mnd.).

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Foreldreparet  Viral og Sejal Patels drøm om å gjøre deres en måned gamle datter Roma til barnestjerne ble raskt forvandlet til deres verste mareritt i den kanadiske byen Toronto torsdag.

«Auditionen» de møtte opp på sammen med datteren - som var arrangert av skuespilleren og artisten Michelle GoPaul - skal ifølge flere amerikanske medier ha endt med at GoPaul stakk avgårde med vesle Roma!

GoPaul skal ha sagt til foreldrene at hun ville ta med seg deres datter inn på et eget rom, for å se hvordan hun reagerte på  fremmede, da hun benyttet anledningen til å løpe av gårde.

Etter en fire timer lang politijakt, ble babyen funnet i god behold, og Michelle fengslet og siktet for kidnapping.

GoPaul - som blant annet har spilt i filmen «Tolken» med Nicole Kidman og Sean Penn - skal i månedene før episoden ha løyet til sine venner over internett om at hun var gravid.

Hun skal også ha registrert sine gaveønsker til en baby som skulle komme 30. oktober på nettsiden «Babies' R' Us».

- Det er en jente. Jeg kan ikke vente til min lille prinsesse Valentina kommer, skal hun blant annet ha skrevet på nettsiden ifølge New York Post.

Etter å ha sneket seg ut fra den falske auditionen med vesle Roma i armene, skal Michelle ha hoppet inn i en taxi, og blitt kjørt til en restaurant, hvor tre menn og en kvinne ventet på henne.

Hun skal imidlertid ha blitt pågrepet, etter at hun senere ble gjenkjent, da politiet sendte ut etterlysning i media.

Det er foreløpig ikke kjent når det vil foreligge en dom i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Skandaleåret 2010 fra A til Å

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer